Νάτχο: "Τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα για μένα στην Ελλάδα"

Ο Μπίμπρας Νάτχο σε δηλώσεις του στο Ισραήλ στάθηκε στις πρώτες δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και στο πως έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα προς το καλύτερο.

Ο Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται στο Ισραήλ όπου μετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το παιχνίδι με τη Σκωτία για τη πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League.

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα "ONΕ" όπου εκτός των δηλώσεων του για το Ισραήλ και την επιθυμία του να παίξει στο EURO στάθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό:

«Ναι. Είναι, όμως, κάτι το φυσιολογικό. Όταν παίρνεις μεταγραφή σε μία νέα ομάδα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστείς. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, η ομάδα χρειαζόταν και αυτή το χρόνο της και μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής, αλλά και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εμένα».

Για το στόχο της πρόκρισης του Ισραήλ στο επόμενο Euro:

«Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο. Η Εθνική μας ομάδα (σ.σ Ισραήλ) δεν έχει λάβει ποτέ μέρος σε ένα Euro και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Όμως όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα, να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Για την εικόνα των αποδυτηρίων του Ισραήλ:

«Αισθανόμαστε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν προβλήματα εντός αποδυτηρίων και όλα μέχρι στιγμής είναι καλά. Τώρα υπάρχει το παιχνίδι με την Σκωτία και θεωρώ πως είμαστε ένα σύνολο έμπειρων παικτών και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ