ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νάτχο: "Όταν ένας παίκτης σκοράρει στις καθυστερήσεις δεν μπορεί να μην... τρελαθεί"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάτχο σκόραρε ένα δραματικό γκολ για να δώσει στον Ολυμπιακό το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα, τονίζοντας πως είναι φυσιολογικό να "τρελαθεί" ένας παίκτης όταν βάζει γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Ισραηλινός αποδείχτηκε μια "χρυσή αλλαγή" για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ήρθε από τον πάγκο στο 84' και στο ντεμπούτο του σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Αστέρα στο Φάληρο, για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA μετά το ματς:

"Δεν ήταν εύκολη φάση. Βρέθηκα όμως στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι σημαντική εβδομάδα για εμάς αυτή, όμως είναι η δουλειά μας. Έχουμε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε και υποχρέωση στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα είναι καλά σε αυτή τη στιγμή".

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει και την παρουσία αρκετών ποιοτικών παικτών στο ρόστερ ανέφερε:

"Όλοι θέλουν να παίζουν. Σήμερα ήταν η σειρά μου. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Όταν παίζω κάνω ότι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το τέλος του αγώνα και την αντίδρασή του στο γκολ ανέφερε:

"Όταν ένας παίκτης σκοράρει στις καθυστερήσεις δεν μπορεί να μην... τρελαθεί. Ήταν κάπως έτσι και για μένα απόψε σκοράροντας το τέλος του αγώνα. Έχουμε πολλούς παίκτες και είμαστε εδώ όλοι για να βοηθήσουμε. Απόψε ήταν η σειρά μου να το κάνω".

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: "ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ"

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιαννιώτης τόνισε τα εξής στην κάμερα της NOVA:

"Παρά τη μέτρια εμφάνισή μας, τα καταφέραμε, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για αυτό δουλεύουμε, ο τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό δεν έχει πολλές φάσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος για τις λίγες που θα έρθουν.

Είναι πολύ καλή ομάδα ο Αστέρας, έβγαλε φάσεις, αλλά αν μέναμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δεν θα είχαμε κινδυνεύσει. Να μας γίνει μάθημα. Την Πέμπτη είναι ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Μπέτις, δεν νομίζω πως το σκεφτόμασταν σήμερα".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ