ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάτχο: "Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νάτχο EUROINISSI

Ο Μπίμπαρς Νάτχο υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. "Δεν το περίμενα ότι θα είχε αυτό το επίπεδο" επεσήμανε ο 30χρονος.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον αρχηγό της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, Μπίμπαρς Νάτχο. Έχοντας περάσει από τον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, ο 30χρονος έπαιρνε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση των "ερυθρόλευκων" και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγους μήνες μετά την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά, ο Νάτχο δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή του. Ίσα, ίσα, που δηλώνει εντυπωσιασμένος, ενώ χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό ως την μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του.

"Όλα είναι τέλεια. Θα μπορούσα να έχω αγωνιστεί περισσότερο, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε νέα ομάδα. Χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστείς και αυτό συμβαίνει και με τη δική μου περίπτωση" ανέφερε ο Νάτχο στον ραδιοφωνικό σταθμό 103FM.

Ο Ισραηλινός πρόσθεσε: " Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και από όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι επρόκειτο για μεγάλη ομάδα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το ελληνικό. Όσον αφορά την ποιότητα, όμως, ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου".

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Νάτχο έχει αγωνιστεί επίσης στη Χάποελ Τελ Αβίβ, στη Ρουμπίν Καζάν και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τον Ολυμπιακό εφέτος έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, σε δύο στο κύπελλο και σε έξι στην Ευρώπη. Συνολικά δηλαδή 20 συμμετοχές και ένα γκολ, αυτό που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα, στο 92'.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ