ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νάνος: "Να παρέχουμε όλα τα εφόδια στους προπονητές"

Νάνος: "Να παρέχουμε όλα τα εφόδια στους προπονητές"

Ο διευθυντής του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Μην ξεχάσεις το κασκόλ" με τους Θοδωρή Ρούσσο και Ηλία Ευταξία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το σεμινάριο ενημέρωσης στο Ρέντη: " Ολοκληρώθηκε ένα σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με σκοπό την εκπαίδευση των προπονητών και των στελεχών των σχολών. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην εκπαίδευση και να παρέχουμε ότι καλύτερο υπάρχει σχετικά με την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής".

Για τη συμμετοχή: " Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, το ενδιαφέρον πολύ μεγάλο από τους προπονητές και όλους όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο και θέλουμε να μεταφέρουμε εφόδια στα παιδιά και τους γονείς τους. Χτίζουμε μία σχέση με τις σχολές. Θέλουμε να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τους παρέχουμε εμπειρίες ζωής, συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που αφορούν κοινωνικά θέματα, όπως επισκέψεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τη φανέλα της ομάδας και γενικά να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο".

Για το κέρδος του Ολυμπιακού: " Ο προπονητικός προγραμματισμός μας επιτρέπει να παρέχουμε στους προπονητές όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη εκπαιδευτεική διαδικασία για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Αυτό πλαισιώνεται με άλλα πράγματα, όπως ο κώδικας συμπεριφοράς και επικοινωνίας των παιδιών και των γονέων με τους προπονητές, αλλά και μεταξύ τους. Φέρνουμε σε επαφή σχολές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτή η σχέση, να αισθάνονται όλοι κοντά στην ομάδα και τον σύλλογο που αγαπούν. Να αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου".

Για το αν συνεχίζονται οι δοκιμές: " Οι δοκιμές δε σταματούν ποτέ. Μας ενδιαφέρει να βλέπουμε και να αξιολογούμε συνεχώς παιδιά και στις σχολές και στο προπονητικό κέντρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ