ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να "ξορκίσει" την κατάρα τριών ετών!

Να "ξορκίσει" την κατάρα τριών ετών!
INTIME SPORTS

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 έχει να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Ο Μάρκο Σίλβα είναι ενήμερος για όλα όσα έχουν να κάνουν με την προϊστορία των "ερυθρολεύκων" στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Περιστέρι, μία έδρα που πάντοτε δυσκόλευε τον Ολυμπιακό. Τελευταία νίκη των "ερυθρολεύκων" ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν είχαν επικρατήσει με 0-1 χάρη σε ένα γκολ του Φουστέρ.

Από το καλοκαίρι του 2010 όταν ανέλαβε το τιμόνι του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το Περιστέρι έχει αποδειχθεί κάτι σαν κακός δαίμονας για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Βλέπετε, σε σύνολο έξι αγώνων έχουν μόλις δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες!

Όλα αυτά είναι εν γνώσει του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει φροντίσει να ενημερώσει και τους καινούργιους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το τι τους περιμένει σήμερα το μεσημέρι (25/10, 15.00) στα δυτικά προάστια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δει αρκετές φορές τον Ατρόμητο. Μάλιστα, δύο φορές είχε πεταχτεί και μέχρι το Περιστέρι να τον δει, μία με την Φενέρμπαχτσε και άλλη μία με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός προπονητής έχει σταθεί κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή του "Αστεριού", έχοντας στραμμένη την προσοχή του κυρίως στους Ναπολεόνι και Μαρσελίνιο. Ο Ναπολεόνι έμοιαζε μέχρι και χθες το βράδυ (24/10) αμφίβολος λόγω ενός μικροπροβλήματος στην γάμπα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι και χωρίς τον Ιταλό επιθετικό δεν είναι επικίνδυνος ο Ατρόμητος.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σαλίνο θα ξεκουράσει έναν εκ των Ελαμπντελαουί ή Μαζουακού. Επίσης, ότι ο Ερνάνι διεκδικεί θέση βασικού, αν και δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Γενικότερα υπάρχει κόπωση από το ταξίδι στην Κροατία και αυτό ενδεχομένως να παίξει και τον ρόλο του στις τελικές αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (Σαλίνο), Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη ή Τσόρι, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε. Την 19άδα συμπληρώνουν οι Καπίνο, Φινμπόγκασον, Ζντιέλαρ, Ντα Κόστα, Κολοβός και Ερνάνι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Ντουρμάζ, Καμπιάσο, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης και Μανιάτης, αλλά και για καθαρά λόγους τακτικής οι Πουλίδο, Τζανδάρης και Γιαννιώτας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ