ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης για Σάββα Θεοδωρίδη: "Αποχαιρετάμε με θλίψη έναν πραγματικό θρύλο"

Μώραλης για Σάββα Θεοδωρίδη: "Αποχαιρετάμε με θλίψη έναν πραγματικό θρύλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης, αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη με ανάρτηση που έκανε στα social media χαρακτηρίζοντάς τον ως την ψυχή των "ερυθρολεύκων".

Η είδηση του θανάτου του Σάββα Θεοδωρίδη έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Μώραλης με ανάρτησή του είπε το δικό του "αντίο" στον ακούραστο εργάτη του Ολυμπιακού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά έγραψε: "Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν πραγματικό «θρύλο» τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν γνήσιο Ολυμπιακό, ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με την ομάδα που λάτρευε. Αφιέρωσε τη ζωή του στον Ολυμπιακό, υπηρετώντας τον με πάθος από όλες τις θέσεις: ως τερματοφύλακας, ως αντιπρόεδρος της ομάδας, ως γενικός αρχηγός, ως επίτιμος πρόεδρος, μα περισσότερο απ’ όλα ως ο μεγαλύτερος οπαδός της.

Αποτέλεσε για πολλές δεκαετίες την ψυχή της ομάδας. Τον γνώρισα μικρό παιδάκι καθώς υπήρξε φίλος του πατέρα μου και είχα την τιμή να συνυπάρξουμε μαζί στον Ολυμπιακό για περισσότερα από 20 χρόνια. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μας δίδαξε με το ήθος και την προσωπικότητά του.

Μεγάλη η χαρά που μας προσέφερες να βρίσκεσαι κοντά μας ως το τέλος, αγέρωχος και χαρούμενος, παρά την επιβαρυμένη σου υγεία, στην απονομή του 45ου Πρωταθλήματος της ομάδας μας και να δώσεις την ευκαιρία στον ηγέτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να σε τιμήσει όπως σου άξιζε.

Θερμά συλλυπητήρια στον Θόδωρο, τον Δημήτρη και όλους τους συγγενείς και οικείους του. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης
Σάββας Θεοδωρίδης: Έζησε για να υπηρετεί τον Ολυμπιακό
Μαρινάκης για Σάββα Θεοδωρίδη: "Έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής"
Σάββας Θεοδωρίδης: Το αντίο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πιο "πιστό στρατιώτη"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ