ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: "Αναλαμβάνω μέχρι την οριστική δικαίωση"

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωση του έθεσε εαυτόν στην διάθεση του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λίγα λεπτά μετά την προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου εξέφραζε την βεβαιότητα του για πλήρη δικαίωση και πρότεινε στο ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Γιάννη Μώραλη για την προεδρία του τμήματος τους επόμενους μήνες, ήρθε και η προσωπική δήλωση του Δημάρχου Πειραιά επί του θέματος.

Ο Γιάννης Μώραλης έθεσε εαυτόν στην διάθεση του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παράλληλα κάλεσε σε ενότητα όλους τους Ολυμπιακούς, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος δέχεται επίθεση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη:

"Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας.

Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δήλωση Βαγγέλη Μαρινάκη: "Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου, για λίγους μήνες πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης "
Κούγιας: "Αυτό θα γίνει με τις μετοχές του Μαρινάκη"
Καμία ανησυχία για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό
Καραπαπάς: "Λίγες ώρες υπομονή και μετά θα τα πούμε..."
Σε δίκη 28 άτομα για την υπόθεση διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ