ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούνο: "Ένιωσα πολύ σημαντικός, ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούνο μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ, στις προπονήσεις και στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Μπρούνο και αναφέρθηκε ότι ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στη συμπεριφορά του στις προπονήσεις και στο κομβικό ματς με τον ουραγό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον Δικέφαλο ανέφερε: "Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, οτι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση: "Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είναι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ!".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ".

Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: "Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ