ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπροστάρης ο Τσόρι στη Λεωφόρο!

Μπροστάρης ο Τσόρι στη Λεωφόρο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός παίρνει τ’ όπλο του στο ντέρμπι, επιστρέφει στη θέση του επιτελικού και αφήνει στον πάγκο τον Φορτούνη. Τι γίνεται με Καμπιάσο και Μάρτινς, ποιο είναι το "ερυθρόλευκο" σχέδιο ενόψει Παναθηναϊκού.

Υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα και αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές είναι ο Βασίλης Βούζας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού έχει διάφορα προβλήματα να αντιμετωπίσει, ωστόσο, το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι η ψυχολογική ανάταση της ομάδας του για να ανταποκριθεί σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν την Κωνσταντινούπολη, τη Μπεσίκτας κι όσα λάθη έγιναν στη «Vodafone Arena». Παράλληλα, ζήτησε ετοιμότητα από όλους. Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι ποιο από εκείνους που αγωνίστηκαν την Πέμπτη είναι σε θέση να το επαναλάβουν την Κυριακή κι εδώ υπάρχουν ήδη δεδομένες απουσίες.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παίζει χωρίς... ανάσα το τελευταίο διάσημα, θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο και θα αντικατασταθεί από τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παρά την επιθυμία του να συνοδεύσει την ομάδα, έμεινε πίσω και δούλεψε εντατικά για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όχι απλά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά θα αγωνιστεί και στη θέση του επιτελικού (σ.σ. κόντρα στον Ατρόμητο έπαιξε πιο μπροστά), με τον «Φορτού» βασικό υποψήφιο να δώσει λύσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης. Εκτός αρχικού σχήματος θα μείνει και ο Καμπιάσο, ο οποίος δεν είχε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μπεσίκτας, μιας και αγωνίστηκε ως βασικός σε τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα, μετά από αποχή μηνών.

Τη θέση του «Κούτσου» αναμένεται να καλύψει ο Αντρέ Μαρτίνς, ενώ ως κόφτης θα παραμείνει ο Ρομαό που είχε καλή απόδοση στο πικρό 4-1. Κάτω από τα δοκάρια είναι δεδομένη η επιστροφή του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος είναι έτοιμος ιατρικά, αλλά όχι και από αγωνιστικό ρυθμό μιας κι έχει να αγωνιστεί εδώ κι έναν μήνα (σ.σ. από τις 11 Φλεβάρη).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ

Στην αμυντική τετράδα, ο Φιγκέιρας, παρότι έφευγε συνέχεια μπροστά προχθές και δεν ήταν προσεκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα, θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο, ελλείψει άλλης αξιόπιστης επιλογής (σ.σ. ο Παρέδες δεν ήταν καλός με τον Ατρόμητο), ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μποτία, ως παρτενέρ του Ντα Κόστα και ο Ρέτσος θα πάρει ανάσες στον πάγκο. Για το αριστερό άκρο, αν ο Σισοκό επανέλθει σύντομα από την κούραση, είναι φαβορί αντί του Ντε λα Μπέγια.

Σχετικά με την επιθετική τριάδα, ο Σεμπά παρότι εμφανίστηκε ανέτοιμος την Πέμπτη θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα αντί του Μανθάτη (σ.σ. αντικαταστάθηκε επειδή ο κόουτς έκρινε ότι δεν είχε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στο ματς με τη Μπεσίκτας), ενώ ο Ελιουνούσι θα παραμείνει στο άλλο άκρο, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ