ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπράνταριτς για Ολυμπιακό"

"Μπράνταριτς για Ολυμπιακό"

Ιταλικό δημοσίευμα τοποθετεί τον Κροάτη διεθνή μέσο Φίλιπ Μπράνταριτς στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Εν μέσω μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Ολυμπιακού παίζει πανευρωπαϊκά σε σενάρια της εποχής και ιταλικό δημοσίευμα το βράδυ του Σαββάτου (10/6) συνδέει τους Πειραιώτες με τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Πρόκειται για τον 25χρονο (11/1/1192) διεθνή κεντρικό μέσο της Ριέκα, που συνέβαλλε καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού είχε 33 συμμετοχές στη διοργάνωση, με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ σε 2949 αγωνιστικά λεπτά. Συνολικά έφτασε τα 40 ματς στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Έχει δύο εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος, κάνοντας ντεμπούτο με την Κροατία στις 15 Νοεμβρίου του 2016 και το εκτός έδρας φιλικό με τη Βόρειο Ιρλανδία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάιντουκ και από εκεί πήρε μεταγραφή στην Ριέκα έναντι 300 χιλιάδων ευρώ τον Φλεβάρη του 2015. Η φυσική του θέση στο γήπεδο θεωρείται αυτή του ανασταλτικού μέσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του " tuttomercatoweb", ο Μπράνταριτς είναι στο στόχαστρο της Μπολόνια που έχει ανταγωνιστή τον Ολυμπιακό στην κούρσα απόκτησης του παίκτη, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο 25χρονος μέσος φέρεται να έχει υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με την Ριέκα στις 5 Ιουνίου και μέχρι τις 15/6/2020. Ο Μπράνταριτς ανήκει στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως οι Μέσι, Ιγκουαΐν, Ικάρντι, Τιάγκο Σίλβα, Ίσκο, Αλάμπα, Σέρχιο Ράμος, Ντε Χέα, Εμπαπέ και πολλούς ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα σενάρια για Τέγιο, Πιαζόν και Ντεφούρ
Γενέθλια με Παρθενώνα και μπάρμπεκιου για τον Τσόρι
Γκονσάλο: "Θα πάρω το χρόνο μου για την καλύτερη επιλογή"
Μάνατζερ Ροντρίγκες: "Με έχει πάρει 3 φορές ο Ολυμπιακός για δυνατή πρόταση"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ