ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Να δείξουμε με την ΑΕΚ αυτό που πραγματικά μπορούμε"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν ευχαριστημένος ο Μπουχαλάκης με την εικόνα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά, υποστηρίζοντας πώς όλοι ανυπομονούν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο ματς με την ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο Σισοκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρητικός μέσος του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση και την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό:

-Για το πώς έζησε τον σημερινό αγώνα:

Μπήκαμε λίγο νωθρά νομίζω. Στα πρώτα δέκα λεπτά, πήρε χώρο ο Λεβαδειακός και μας πίεσε κατά κάποιο τρόπο. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, ανεβήκαμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Από μία άτυχη νομίζω στιγμή δεχθήκαμε το γκολ και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια.

Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με προϋπόθεση να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι και να τελειώσουμε εδώ πέρα το θέμα τίτλου. Νομίζω προσπαθήσαμε, όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να τελειώσουμε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά δεν ευτυχίσαμε.

Δεν ήμασταν σίγουρα ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε νομίζω όλα τα παιδιά, την Πέμπτη να δείξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε μέσα στο γήπεδο με την ΑΕΚ.

-Για το κάλεσμα της ομάδας στον κόσμο στα επόμενα εντός έδρα παιχνίδια:

Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος μας στο Καραϊσκάκη και τι ώθηση μας δίνουν σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι τώρα που φτάνουμε στο τέλος τους έχουμε πιο πολύ ανάγκη.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ και πρέπει να πάρουμε ένα καλό προβάδισμα για την ρεβάνς και νομίζω πως θα μας στηρίξουν, όπως κάνουν κάθε φορά.

-Για το ροτέισον που έγινε στον σημερινό αγώνα κι αν αυτός είναι ο λόγος για το σημερινό αποτέλεσμα:

Δε νομίζω. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε μαζί συνεχώς, είμαστε κάθε μέρα μαζί, ο καθένας νομίζω πρέπει να προετοιμάζει τον εαυτό του γι’ αυτά τα παιχνίδια.

Είτε έχει να παίξει έναν μήνα, είτε παίζει σε κάθε αγώνα. Είναι θέμα δικό μας και πρέπει να είμαστε νομίζω πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή των παιχνιδιών.

-Εάν ανησυχεί για το πρωτάθλημα:

Όχι. Κανένα παιδί δεν έχει μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Δεν περνάει καν από το μυαλό μας. Πρώτα απ’ όλα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι το Κύπελλο και έπειτα με τα Γιάννινα μετά το Πάσχα, για να τελειώσουμε αυτή την υπόθεση.

ΑΛΙ ΣΙΣΟΚΟ: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

Από την πλευρά του, ο Αλί Σισοκό τόνισε τα εξής:

-Για το ματς με το Λεβαδειακό:

Σήμερα γνωρίζαμε πως είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Προσπαθήσαμε από την αρχή να πάρουμε τον έλεγχο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά μετά από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το γκολ.

Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες, όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Όμως πιέσαμε, καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ, δεν μπορέσαμε όμως να βάλουμε και ένα δεύτερο που θα μας έδινε τη νίκη.

-Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Θέλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό ματς, παρόλο πως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά και βάλαμε ένα τέρμα.

Αυτό που θέλουμε στο επόμενο ματς, οι φίλαθλοι να είναι ξανά στο πλευρό μας, ώστε όλοι μαζί να κερδίσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πριν όμως αυτό τους θέλουμε μαζί μας, στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

-Για το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο:

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στο γήπεδο μας. Να πάρουμε τη νίκη, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο.

Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κάνουμε ένα βήμα προς την πρόκριση για τον τελικό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ