ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι το τέλος"

Μποτία: "Θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Μποτία δεν στάθηκε στα δύο τέρματα που πέτυχε ο ίδιος αλλά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή στο Περιστέρι.

"Εκτός από τα γκολ η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ. Έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο και κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πήρε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε", τόνισε αρχικά ο Ισπανός στόπερ που ρωτήθηκε για το αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που πετυχαίνει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι:

"Ναι σαν επαγγελματίας είναι η 1η φορά που πετυχαίνω 2 γκολ αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό. Μετράει πως πήραμε τους 3 πόντους".

Σχετικά με την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι από το 2012:

"Αυτό δείχνει το πόσο δύσκολη είναι η σημερινή μας νίκη. Ήταν δύσκολο να νικήσουμε εδώ. Είμαστε άξιοι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Ήταν μία άξια νίκη και συνεχίζουμε".

Για τις ισάριθμες νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές και τα ρεκόρ:

"Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα προσπαθεί να κερδίζει βαθμούς. Και έτσι θα προσπαθήσουμε να πάμε μέχρι το τέλος".

Για την προσωπική του απόδοση:

"Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό προσπαθούσα να κάνω όσο καλύτερη δουλειά γίνεται. Αυτήν την στιγμή τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει συχνά γκολ από στημένες φάσεις:

"Δουλεύουμε καλά στις στημένες μπάλες, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για ένα παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ