ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Ήταν έξω από τη περιοχή το πέναλτι, γίνεται όλη τη σεζόν"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλμπέρτο Μποτία σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διατηρήσει και να αυξήσει το υπέρ του προβάδισμα και στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε το "τριφύλλι".

Στο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός που ήταν εκτός περιοχής στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τόνισε ότι αυτό συμβαίνει σε όλη τη σεζόν.

Σύμφωνα με τον Ισπανό αμυντικό ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση και για αυτό δεν μπορεί να κρατάει κατά την μπάλα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ενώ μίλησε και για τις χαμένες ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας, ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά. Δεν κρατήσαμε το υπέρ μας σκορ και είδατε τι συνέβη με το πέναλτι που κέρδισαν, το οποίο είναι έξω από την περιοχή. Αυτό είναι κάτι ακόμα που συμβαίνει όλη τη χρονιά, δείτε τι γίνεται όλη τη σεζόν, δεν πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας κρατούσαν ψηλά στη βαθμολογία".

Για τις ευκαιρίες που έχασε σε ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακός μετά το υπέρ του 1-0;
"Φέτος έχουμε πρόβλημα στο να σκοράρουμε πολλά γκολ παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες στο παιχνίδι, όταν είσαι μπροστά με 1-0 ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευθεί μια φάση και να σου κοστίσει τη νίκη, όπως έγινε σήμερα με το τελικό αποτέλεσμα. Φέτος υπάρχει αυτό το πρόβλημα".

Για το πόσο επηρέασε η απουσία του κόσμου:
"Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε ντέρμπι χωρίς τους φιλάθλους σου, πρέπει να βρεις κίνητρο. Εμείς ξέραμε ότι οι φίλαθλοι ήταν στο πλευρό μας και μας δίνουν δύναμη παρότι δεν ήταν στο γήπεδο, τους ακούγαμε απέξω για αυτό είμαστε τόσο στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τι κυνηγάει ο Ολυμπιακός:
"Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα, από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και όσο υπάρχουν πιθανότητες θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

Πιστεύεις ότι η ομάδα σου θα μπορούσε να είναι πιεστική από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες;
"Όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες, δεν κάναμε αυτό που ξέρουμε, να προστατέψουμε το προβάδισμά μας με κατοχή μπάλας. Παραδώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο και ισοφαριστήκαμε, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα".

Γιατί στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του:
"Νομίζω έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση το ότι δεν κρατάμε την μπάλα, στα τελευταία λεπτά δεν έχουμε δυνάμεις στο 100% και είναι ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, ότι δεν κρατάμε τη νίκη, από την αρχή της φετινής χρονιάς".

Θες να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου για τον χαμό του Αστόρι;
"Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό χτύπημα, αγγίζει τους πάντες και όχι μόνο τους αθλητές. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, να συμβαίνει αυτό σε έναν νέο άνθρωπο, ποδοσφαιριστή, είμαστε συγκλονισμένοι και θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ