ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ"

Μποτία: "Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν έχει ξεχάσει τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ματς με την Άντερλεχτ και θεωρεί πως με τη βοήθεια του κόσμου ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να προκριθεί στους "16" του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News":

Για την ήττα από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο: "Αν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε ένα γκολ στο Βέλγιο, όλα θα φαίνονταν διαφορετικά. Αυτό που κρατάμε είναι πως είδαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό μας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στην έδρα μας. Το 1-0 είναι ένα σκορ που ανατρέπεται. Εύκολο δεν είναι, αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας".

Για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Σίγουρα θέλουμε τη συμπαράστασή τους. Μας βοήθησαν και στο Βέλγιο, αλλά πικράθηκαν. Είναι λογικό. Εμείς έχουμε ζήσει πώς είναι να παίζεις στο γήπεδό σου με τη στήριξη των οπαδών σου. Με τη βοήθεια τους έχουμε κάνει μεγάλα ματς και μεγάλες νίκες στο Καραϊσκάκη. Νικήσαμε Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, γυρίσαμε το ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ φέτος και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ. Εμείς ελπίζουμε στη στήριξη του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να του χαρίσουμε αυτή τη χαρά".

Για τις διαφορές της ρεβάνς: "Εκεί όλα άρχισαν από το 0-0. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, αφού κάναμε τις ευκαιρίες. Τώρα κυνηγάμε το εις βάρος μας 1-0 και αυτόματα αυτό το δεδομένο πρέπει να μας κάνει πιο επιθετικούς. Θα ψάξουμε αρχικά το ένα γκολ για να φέρουμε τη σειρά στα ίσα. Πρέπει, όμως, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην τρελαθούμε αν το γκολ δεν έρθει νωρίς. Κι αυτοί με τη σειρά τους θα ψάξουν ένα γκολ, αλλά νομίζω πως εμείς μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, είμαστε καλύτερη ομάδα. Ωστόσο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, δεχθήκαμε ένα γκολ και ηττηθήκαμε. Στο Europa League, όμως, δεν τελειώνει κάτι από το πρώτο ματς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και την Πέμπτη να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης".

Για το κίνητρο της ευρωπαϊκής διάκρισης: "Θέλουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Δεν το κρύψαμε αυτό και πρέπει να παλέψουμε και γι΄αυτό τον λόγο. Είμαστε πολύ κοντά και μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο Ελλάδας, άρα είναι λογικό να ζητάμε και την πρόκριση επί της Άντερλεχτ. Το πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι και αυτό που πρέπει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ