ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Δύναμη και κουράγιο για να φτάσουμε έως το τέλος"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ικανοποίηση του για τη νίκη στην Κέρκυρα εξέφρασε ο Μποτία, τονίζοντας πως υπάρχει κούραση και θα χρειαστεί κουράγιο να φτάσουν οι Πειραιώτες έως το τέλος της φετινής διαδρομής. Τι δήλωσε ο Ρέτσος.

Ένα ακόμη εμπόδιο στην πορεία του προς τον τίτλο ξεπέρασε ο Ολυμπιακός μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κέρκυρας και οι Πειραιώτες ψάχνουν μια ακόμη νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

"Σήμερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας. Είχαμε καλύτερη κατοχή στον αγώνα και είχαμε ευκαιρίες. Φτάσαμε στο ημίχρονο με το 0-1 και ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και αρκετά άλλα γκολ.

Στο β' μέρος τα πράγματα ήταν υπέρ μας και βάλαμε και το 2ο γκολ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι λοιπόν και συνεχίζουμε για την κατάκτηση του στόχου που είναι ο τίτλος", τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αλμπέρτο Μποτία, που ρωτήθηκε για την επιρροή του Τάκη Λεμονή στην ομάδα και την κούραση που υπάρχει όσο η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της.

"Ο κόουτς Λεμονής έχει προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα να βρει την αυτοπεποίθησή της. Έχει κοιτάξει να βελτιώσει πράγματα. Και οι δύο τελευταίοι προπονητές είχαν λίγο χρόνο να δουλέψουν.

Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που είναι πολύ κουρασμένοι. Τώρα όμως είμαστε στον τελευταίο μήνα και θα πρέπει να έχουμε δύναμη και κουράγιο για να φτάσουμε έως το τέλος", υποστήριξε ο Ισπανός στόπερ.

ΡΕΤΣΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ"

Δηλώσεις στην ΕΡΤ παραχώρησε και ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο 18χρονος στόπερ στάθηκε στην ανάγκη του Ολυμπιακού να κερδίζει ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ ρωτήθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του, όπως και των υπόλοιπων "μικρών" της ομάδας.

"Είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σήμερα δείξαμε πως αξίζουμε να είμαστε πρώτοι. Το δείξαμε και στο α' και στο β' μέρος. Από εκεί και πέρα έχουμε δύσκολους αγώνες ακόμα και κοιτάμε το τι θα κάνουμε εμείς.

Είναι μεγάλη μας χαρά να παίζουμε στον Ολυμπιακό. Σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουμε και να δίνουμε το 100%. Δεν έχει σημασία εάν παίζουμε με Κέρκυρα ή με Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να παίζει και να κερδίζει και να είναι πρώτος. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ πέρα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ