ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Δεν έχουμε τόσα επεισόδια στην Ελλάδα"

Μποτία: "Δεν έχουμε τόσα επεισόδια στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, υποστήριξε ότι τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσα πολλά όπως φαίνεται στο εξωτερικό, αλλά αυτά που συμβαίνουν είναι σοβαρά.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, "Cadena Ser", μίλησε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, παραδεχόμενος ότι δε γνωρίζει τίποτα για την πιθανή ημερομηνία επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή της δράσης λόγω του εμπρησμού της οικίας του Γιώργου Μπίκα.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσα πολλά όπως φαίνεται στο εξωτερικό, αλλά αυτά που συμβαίνουν είναι σοβαρά

"Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Με αυτά τα επεισόδια δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Δεν μας έχουν πει πότε θα ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε τόσα επεισόδια, όπως φαίνεται από έξω (σ.σ στο εξωτερικό). Το πρόβλημα είναι ότι όταν έχουμε ένα ή δύο, είναι σοβαρά. Ποτέ δε φοβήθηκα. Η Αστυνομία συνηθίζει να ελέγχει την κατάσταση. Ναι, έχουν υπάρξει φορές που έχει αναβληθεί κάποιο ματς για επεισόδια στην κερκίδα.

Δεν είχαμε κάποια είδηση για απειλές σε διαιτητές (σ.σ η ερώτηση αφορά τη μετάθεση της εκκίνησης της σεζόν). Μας αιφνιδίασαν. Θα πρέπει να βρεθεί συμφωνία ανάμεσα στους διαιτητές και την ομοσπονδία", υποστήριξε ο Αλμπέρτο Μποτία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ