ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Δεν είναι δικαιολογία η διακοπή"

Μποτία: "Δεν είναι δικαιολογία η διακοπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μποτία τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις ωστόσο η διακοπή δεν αποτελεί δικαιολογία. Τι δήλωσε ο Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν πήρε την πρόκριση, ωστόσο δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις. Αυτό παραδέχτηκε και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Αλμπέρτο Μποτία.

Αρχικά ο Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά για να το καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι για το ποδόσφαιρο που παίξαμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως μας ικανοποιεί το γεγονός ότι καταφέραμε να προκριθούμε".

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά στο ματς: "Σήμερα δυσκολευτήκαμε να μπούμε με ένταση και να βρούμε ρυθμό. Ήταν δύσκολο να παίξουμε όπως θέλουμε. Είχαμε μεγάλο διάστημα να δώσουμε ένα επίσημο παιχνίδι και τις τελευταίες εβδομάδες κάναμε προπονήσεις. Από την άλλη η Γιουγκ Μπόις ήρθε εδώ θέλοντας μόνο τη νίκη και έπαιξε για το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως δικαιολογία. Ελπίζουμε την Κυριακή να παίξουμε καλύτερα".

ΡΕΤΣΟΣ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρέτσος είπε : "Είναι δύσκολο μετά από μεγάλη αγωνιστική απραξία να βρούμε το ρυθμό μας. Κάναμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, δείχνοντας ότι είμαστε καλύτεροι. Κρατάμε την πρόκριση και πάμε για την πρώτη θέση"

Για το γεγονός ότι αγωνίζονται πολλοί παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου: "Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι ο προπονητής μας εμπιστεύεται. Πρέπει να δείχνουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Είναι σημαντικό να δείχνουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στην βασική ενδεκάδα. Όπου με βάζει ο προπονητής πρέπει να ανταποκρίνομαι και σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι. Είναι σημαντικό να μην εμπιστεύεται ο προπονητής μου".

Για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν: "Προσωπικά προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά που γράφονται. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δίνω το 100% και δουλειά μου είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο".

Photo credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ