ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Σαμίρ Νασρί

Sevilla's Samir Nasri celebrates after scoring during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Sevilla's Samir Nasri celebrates after scoring during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ακόμη έναν επιθετικό και στην Γαλλία έγραψαν την Δευτέρα ότι ασχολείται με την περίπτωση του 30χρονου πρώην επιθετικού της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι και νυν της Αντάλιασπορ, Σαμίρ Νασρί. Διαψεύδει ο Ολυμπιακός.

Ένα "τρελό" σενάριο γράφτηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο γαλλικό " footmercato.com". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σαμίρ Νασρί είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν είναι μόνο στο στόχαστρο, αλλά η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει και κίνηση μαζί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη μεξικανική Τίγκρες.

Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Σαμίρ Νασρί

Ο 30χρονος επιθετικός χαφ που μπορεί να παίξει και στα "φτερά", έπειτα από μία μεγάλη καριέρα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, πήγε το καλοκαίρι στην Αντάλιασπορ, αλλά θέλει να φύγει από την Τουρκία.

Οι Γάλλοι, λοιπόν, μπλέκουν τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι στο Λιμάνι αναζητούν δεύτερο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή μετά από την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς.

Πάντως, ο Ολυμπιακός διαψεύδει, λέγοντας πως "δεν μας έχει προταθεί καν".

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ