ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπήκε στο αεροπλάνο και έρχεται ο Χασάν για τον Ολυμπιακό!

Bragas Ahmed Hassan celebrates scoring the opening goal during the Europa League Round of 16, Second leg soccer match between SC Braga and Fenerbahce at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, March 17, 2016.(AP Photo/Paulo Duarte)
Bragas Ahmed Hassan celebrates scoring the opening goal during the Europa League Round of 16, Second leg soccer match between SC Braga and Fenerbahce at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, March 17, 2016.(AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Αχμέτ Χασάν έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του από την Μπράγκα με προορισμό την Ελλάδα, για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα, καθώς ο Αιγύπτιος φορ βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία.

Διπλό "χτύπημα" λοιπόν για τους "ερυθρόλευκους", καθώς από το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) βρίσκεται στην Αθήνα ο Γκιλιέρμε και αναμένεται τις επόμενες ώρες να πατήσει το πόδι του στο "Ελ. Βενιζέλος" και ο Χασάν ή "Κόκα" όπως είναι το προσωνύμιό του.

Ο Αιγύπτιος αναμένεται στη χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες και αφού πάει στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί, από το πρωί της Παρασκευής (17/8) θα ξεκινήσει ο κύκλος των εξετάσεων και εν συνεχεία θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Εξυπακούεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δηλώσει και στη λίστα τηςUEFAπου θα σταλεί για τα ματς των playoffs τουEuropaLeague.

AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ