ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπερμούδες: Πριν από τον Ολυμπιακό είχε πρόταση από τη Μπαρτσελόνα

Μπερμούδες: Πριν από τον Ολυμπιακό είχε πρόταση από τη Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας, Όσκαρ Κόρντομπα, αποκάλυψε ότι ο Χόρχε Μπερμούδες είχε πρόταση από τη Μπαρτσελόνα κατά την κοινή τους θητεία στη Μπόκα, πριν δηλαδή ο "Πατρόν" έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο επί σειρά ετών γκολκίπερ της εθνικής Κολομβίας, Όσκαρ Κόρντομπα, μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του (Antena 2) και αποκάλυψε την πρόταση από τη Μπαρτσελόνα που είχε στα χέρια του ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός, Χόρχε Μπερμούδες, κατά την κοινή τους θητεία του στη Μπόκα Τζούνιορς.

"Άκουσα πολλά εκείνο το διάστημα Αυτός που είχε συγκεκριμένη πρόταση και την είδα με τα ίδια μου τα μάτια ήταν ο Χόρχε Μπερμούδες, πρόταση από την ισπανική Μπαρτσελόνα. Ξέρω σίγουρα ότι δέχτηκε πρόταση, αλλά με απόφαση της διοίκησης δεν προχώρησε η διαπράγματευση, δεν υπήρξε συμφωνία".

Αυτά υποστήριξε ο 50χρονος πλέον Κόρντομπα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Μπερμούδες στη Μπόκα από το 1997 μέχρι το 2001. Υπενθυμίζεται πως ο Μπερμούδες ήρθε στον Ολυμπιακό το 2001 και έμεινε μέχρι το 2003. Είχε δηλαδή την πρόταση από τους "μπλαουγκράνα", αν πιστέψουμε όσα δήλωσε ο Κόρντομπα, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Μπορεί να φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και να αποκτήθηκε ως μεγάλο όνομα ο Κολομβιανός, αλλά στην πραγματικότητα ουδέποτε κατάφερε να δείξει την αξία του, πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές (3 γκολ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ