ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Τιμωρηθήκαμε για το κακό πρώτο ημίχρονο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν όπως θα έπρεπε στο ματς με τον Πανιώνιο και το πλήρωσαν.

Στο κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς και στο γρήγορο γκολ του Πανιώνιου στάθηκε ο Πάουλο Μπέντο στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος τη αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε ότι οι παίκτες δεν μπήκαν όπως έπρεπε στο παιχνίδι και στο τέλος το πλήρωσαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Μπέντο αποδοκιμαζόταν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της NOVE: "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Δεν είχαμε την ένταση στο παιχνίδι μας που συνηθίζουμε να έχουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κάποια πράγματα. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ, όμως τιμωρηθήκαμε για το κακό μας πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος κλείστηκε και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Για εμάς ήταν δύσκολο να βρούμε τρόπο να πατήσουμε στην περιοχή και να δημιουργήσουμε απειλή. Το παιχνίδι από την αρχή ξεκίνησε άσχημα για εμάς. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει αυτό το γκολ, όμως γενικότερα τιμωρηθήκαμε για το γεγονός ότι μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και παίξαμε χωρίς ένταση"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ