ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Τα νέα παιδιά παίρνουν ευκαιρίες σε όλες τις διοργανώσεις"

Μπέντο: "Τα νέα παιδιά παίρνουν ευκαιρίες σε όλες τις διοργανώσεις"
EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται τόσο στη Super League όσο και στο Europa League κι όχι μόνο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως πρώτος με τρεις νίκες από τον όμιλό του εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σπάρτη. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Ρέτσο, Ανδρούτσο, Τσιμίκα και Μανθάτη για το γεγονός ότι έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής - πέραν του Κυπέλλου Ελλάδας - και στη Super League και στο Europa League.

"Θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος που προκριθήκαμε με τρεις νίκες, έχοντας εννιά βαθμούς και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη προσπάθεια μας. Έχουμε προκριθεί και στο UEFA Europa League και κάνουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι έχουνε παίξει παιδιά από την ακαδημία μας αφήνει ικανοποιημένους. Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν παίξει μόνο στο Κύπελλο. Έχουν παίξει και σε άλλες διοργανώσεις.

Ο Ρέτσος έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ανδρούτσος επίσης, ο Τσιμίκας έχει παίξει και στο πρωτάθλημα, ο Μανθάτης έχει παίξει στο Κύπελλο και στο UEFA Europa League. Είμαστε ικανοποιημένοι που αυτά τα παιδιά που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλες διοργανώσεις. Το θέμα είναι να βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις χρόνο. Είναι μέρος της προσπάθειας μας και αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουν ευκαιρίες.

Γνωρίζαμε ότι η Σπάρτη είναι μία ομάδα που έχει κάποια ποιότητα. Είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Η Σπάρτη είναι μία ομάδα που έπαιξε σε διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα. Είχε τη φιλοδοξία να κάνει κάτι παραπάνω. Έχουμε πάρει αυτή τη στιγμή την πρόκριση δικαιότατα.

Δεν πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των αμυντικών που χρησιμοποιεί μία ομάδα, αλλά από τη στρατηγική της. Είτε παίζουμε κόντρα σε 5 αμυντικούς, είτε 4, αν η στρατηγική της είναι να κλείσει τα κενά αυτό μπορεί να συμβεί. Τότε χρειάζεται να ανέβουν οι ακραίοι παίκτες και το κάναμε εμείς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του Μανθάτη που μπόρεσε να ανέβει και να βοηθήσει περισσότερο. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών, αλλά με τον τρόπο που επιλέγει να στηθεί η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο", υποστήριξε ο Πάουλο Μπέντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ