ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Προσπαθούμε μετά τις σημαντικές απώλειες στο ρόστερ"

Ê`/  -  (S S / Eurokinissi Sports)
Ê`/ - (S S / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απογοητευμένος από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα ο Πάουλο Μπέντο, τόνισε ότι μέσα από τις προπονήσεις καθημερινά ψάχνει να βρει λύσεις για τις σοβαρές απώλειες των Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Ελαμπντελαουί για να αντεπεξέλθει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ήταν και η 3η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Για τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα:

"Αυτό δεν μας αρέσει καθόλου και φυσικά δεν θέλαμε να συμβεί. Δεν έχει σημασία αν είχε χρόνια να γίνει είναι μια πραγματικότητα που δεν μας ταιριάζει. Είναι όμως κάτι που μπορεί να συμβεί. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε και τα τρία ντέρμπι και είναι κάτι που επίσης είχε πολλά χρόνια να συμβεί. Τώρα, έχουμε βρεθεί στην δύσκολη κατάσταση να έχουμε τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Είναι κάτι που θα θέλαμε να είχαμε αποφύγει".

Για τις απώλειες του Ολυμπιακού στην μεταγραφική περίοδο:

"Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία γιατί είναι ένα γεγονός που το είχαμε σχολιάσει όταν συνέβαινε. Όταν μια ομάδα χάνει δύο - τρεις από τους πολύ σημαντικούς πρωταγωνιστές της, όπως είναι ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ιντέγε, ο Ομάρ, τότε σταματά να είναι η ίδια ομάδα. Άλλη ομάδα ήμασταν έως τα μέσα Φεβρουαρίου και άλλη αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που το σχολιάσαμε όταν συνέβαινε. Ότι κανένας οργανισμός όταν χάνει δύο ή τρία απο τα πλέον σημαντικά στελέχη του, δεν συνεχίζει να είναι ο ίδιος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πιο δυνατός σε σχέση με πριν.

Δεν το χρησιμοποιώ ως μια δικαιολογία. Είναι μια πραγματικότητα την οποία τη ζούμε και προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε. Προσπαθούμε να βρούμε το τρόπο να αντεπεξέλθουμε, να βρούμε λύσεις και εναλλακτικές μέσα από την ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους μας, σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας. Αυτή η στιγμή είμαστε εκεί που θέλουμε όσον αφορά τους στόχους μας και αυτό δεν μπορούμε παρά να το αναγνωρίσουμε στην ομάδα. Συνεχίζουμε την δουλειά".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες για το τι ήθελα να κάνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση και στα επόμενα λεπτά δεν αντιδράσαμε καθόλου. Έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε σε αντίθεση με εμάς που χάσαμε παίκτες, αποδυναμωθήκαμε. Το παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας στο ξεκίνημα αλλά δεν είχαμε την συνέχεια που θα ήθελα.

Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι μας και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δουλεύουμε και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Είχαμε λίγο χρόνο για να δουλέψουμε από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια".

Για τον Ανσαριφάρντ:

"Είναι ένας παίκτης που τον ακολουθούσαμε εδώ και καιρό. Για το αν θα μπορούσε να πάει στον ΠΑΟΚ ή σε άλλη ομάδα, δεν έχει σημασία. Είναι μαζί μας και μας βοηθάει".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ