ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Προσιτός και μορφωμένος ο Κάιο"

Μπέντο: "Προσιτός και μορφωμένος ο Κάιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην πορτογαλική Record παραχώρησε δηλώσεις ο Πάουλο Μπέντο για την τραγωδία με τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε και ήταν συγκινημένος μιλώντας για τον Κάιο Ζούνιορ.

Η συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή Σαπεκοένσε στην Κολομβία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο συνολικά 71 ανθρώπων και μεταξύ αυτών ήταν και ο Κάιο Ζούνορ, τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Πάουλο Μπέντο παραχώρησε δηλώσεις στην πορτογαλική Record σχετικά με την τραγωδία και ρωτήθηκε για την σχέση του με τον Κάιο Ζούνιορ με τον οποίο ήταν συμπαίκτης τη σεζόν 1991-92 στη Γκιμαράες.

"Ήταν ένα πολύ ήσυχο και προσιτό άτομο, ήταν ως παίκτης το ίδιο άτομο που συνάντησα αργότερα όταν βρεθήκαμε εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ ηθικός και μορφωμένος. Ήταν επίσης ένας πολύ καλός συνάδελφος", ανέφερε συγκινημένος (όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει η Record) ο Πάουλο Μπέντο που αποκάλυψε πως το πρώτο παιχνίδι του Κάιο Τζούνιορ στον πάγκο της Σαπεκοένσε ήταν εναντίον του, όταν εκείνος ήταν τεχνικός της Κρουζέιρο.

"Είχε επιστρέψει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ήταν φανερό ότι το έκανε με ευχαρίστηση. Είχαμε ανταλλάξει εντυπώσεις για τις ομάδες μας και τις ζωές μας και ήταν πάντα πολύ φιλικός.

Η Σαπεκοένσε ήταν μία μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα αλλά όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Από την πλευρά μου μία ξεχωριστή κουβέντα για την οικογένεια του Κάιο, μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό...".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε
Οι ομάδες της Αργεντινής τιμούν τους νεκρούς της Σαπεκοένσε
Έτσι θρήνησαν οι οπαδοί της Σαπεκοένσε για την ομάδα τους!
Το ΝΒΑ τιμά τη Σαπεκοένσε
Οι πρώτες μαρτυρίες των διασωθέντων απ' την αεροπορική τραγωδία
Το δείπνο της ομάδας Νέων
"Μέσα" ο Μάριν, ο Τσόρι ζήτησε να μην πάει Χανιά
Τα δύο ζητούμενα του Μπέντο
O Μπέντο και οι μεταγραφές
Θύμα ληστείας στο σπίτι του ο Ντομίνγκες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ