ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ομάδα με ποιότητα η Οσμάνλισπορ"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, χαρακτήρισε "ποιοτική" ομάδα την Οσμάνλισπορ, αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" στη φάση των "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Οσμάνλισπορ στους "32" του Europa League κι ο Πορτογάλος προπονητής των "ερυθρολεύκων", Πάουλο Μπέντο, από τα Ιωάννινα - όπου βρίσκεται η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ - έπλεξε το εγκώμιο της τουρκικής ομάδας.

"Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αναλύσουμε όσο καλά μπορούμε τον αντίπαλο. Ήταν σε έναν όμιλο που για να βρεθεί στην πρώτη θέση, θα έπρεπε να κερδίσει τη Βιγιαρεάλ. Αυτή ήταν η κύρια της αντίπαλος και το κατάφερε δύο φορές, δεν έχασε καμία φορά.

Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα, η οποία τα κατάφερε πολύ καλά με ένα δυνατό αντίπαλο. Επίσης, από όσο γνωρίζω, στο τούρκικο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο ήττες. Είναι μία ομάδα δυνατή, μία ομάδα που έχει ποιότητα.

Είναι δύσκολο να παίζεις με τούρκικες ομάδες γιατί υπάρχει ποιότητα στο τούρκικο ποδόσφαιρο, αλλά και για όσα περιβάλλουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Τουρκία. Είναι μια έδρα δύσκολη, γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Να εκμεταλλευτούμε ότι το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ο,τι καλύτερο στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση", υποστήριξε ο Πάουλο Μπέντο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ