ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Ικανοποιημένος για την πρόκριση, όχι για την ισοπαλία"

Μπέντο: "Ικανοποιημένος για την πρόκριση, όχι για την ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχάρη τους παίκτες του για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League, όχι όμως και για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις.

Ικανοποιημένος μέχρι ένα σημείο εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις ο Πάουλο Μπέντο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε το γεγονός ότι θα ήθελε να πάρει τη νίκη η ομάδα του απέναντι στους Ελβετούς.

Μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο Πορτογάλος προπονητής είπε: "Ο πρώτος μας στόχος ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση και είμαστε ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε. Θέλαμε όμως να πάρουμε την πρόκριση κερδίζοντας σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ήταν καλές και δεν είχαν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα οφείλεται στην έλλειψη αποτελεσματικότητας που είχαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ στη μοναδική φάση της αντίπαλης ομάδας. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε, αλλά ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι προκριθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το επίτευγμα τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ