ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Είχαμε πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία"

Μπέντο: "Είχαμε πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη, αλλά κι απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με τα Χανιά για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΑΟΧ, τον οποίο νίκησε με 4-0 για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Μ' αυτή τη νίκη, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση και πρέπει να μην χάσουν απ' την Σπάρτη την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να κατακτήσουν και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη, αλλά κι απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση με τα Χανιά, ενώ στάθηκε στη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών απ' τις Ακαδημίες του συλλόγου.

"Καταρχάς, είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε τη σωστή συμπεριφορά για να κάνουμε ένα παιχνίδι με πολλά λεπτά υψηλής ποιότητας, αλλά και γενικά με καλό έλεγχο. Είχαμε πολύ καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έτσι θέλαμε να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός, όμως και πάλι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Επίσης, σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά πρόσωπα που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής. Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χρόνο συμμετοχής σ' αυτά τα παιδιά. Άλλωστε, ένα απ' τα πρότζεκτ του συλλόγου είναι να δίνουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Είμαστε ικανοποιημένοι απ' την απόδοσή τους και πολύ χαρούμενοι όταν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Γιατί μ' αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην εξέλιξή τους", δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΑΟΧ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ