ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέντο: "Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Οσμάνλισπορ, με αποτέλεσμα να "κολλήσει" στο 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πάουλο Μπέντο πως οι "ερυθρόλευκοι" άξιζαν τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

"Ήταν ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας, τώρα τα πάντα είναι ανοικτά για την πρόκριση. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κινητικότητα που χρειαζόμαστε αλλά βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι από την Οσμανλίσπορ, κυριαρχήσαμε περισσότερο στο παιχνίδι και είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο 2-3 φορές, από κάποιες οργανωμένες επιθέσεις του, η απειλή όμως δεν ήταν άμεση για την εστία μας. Πιστεύω ότι ένα γκολ θα ήταν το ελάχιστο που δικαιούμαστε απόψε, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοικτά μετά το 0-0. Πρέπει να πάμε στην Τουρκία στον επαναληπτικό για να σκοράρουμε και να προκριθούμε", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ