ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για Βρουσάι"

"Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για Βρουσάι"

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχουν βάλει στο... μάτι τον Μάριο Βρουσάι του Ολυμπιακού που παίζει δανεικός στη Βίλεμ, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ολλανδία.

Ο Μάριος Βρουσάι με τις δέκα συμμετοχές και τα τέσσερα γκολ στην Eredivisie με τη Βίλεμ έχει δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του. Ο 21χρονος επιθετικός, που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έχει παραχωρηθεί στη Βίλεμ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2020, τσεκάρεται από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Αυτό υποστηρίζουν ΜΜΕ στην Ολλανδία, σενάρια που έχουν αναπαραχθεί και στην Πορτογαλία ( OJOGO). Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει στις 15 Μαρτίου για το deal στο οποίο είχαν συμφωνήσει Ολυμπιακός και Βίλεμ για τον διεθνή με την εθνική ελπίδων κυνηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βίλεμ έχει οψιόν αγοράς του Βρουσάι, η οποία ανέρχεται κοντά στις 800.000 ευρώ, αφήνοντας στον Ολυμπιακό πάντως και ικανοποιητικό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ολυμπιακός όμως, διατηρεί... κόντρα οψιόν ή αλλιώς δεύτερη οψιόν. Μπορεί δηλαδή να αγοράσει τον Βρουσάι με μεγαλύτερο ποσό. Διέρρευσε πως πλησιάζει το 1,5 εκατομμύριο...

Υπάρχει επίσης και ένα χρονικό περιθώριο 25 ημερών, διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση της 2ης οψιόν, εφόσον βέβαια το θέλει...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ