ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπατίκα: "Θα προσπαθήσει για Κάμπελ ο Ολυμπιακός"

Sporting's Joel Campbell, right, celebrates with teammate Islam Slimani at the end of the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, Aug. 28 2016. Sporting won 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Joel Campbell, right, celebrates with teammate Islam Slimani at the end of the Portuguese league soccer match between Sporting CP and FC Porto at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, Aug. 28 2016. Sporting won 2-1. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Χοακίν Μπατίκα ρωτήθηκε για το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ και αφού στάθηκε στο πέρασμα του παίκτη από τον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αγοράσουν τον Κοσταρικανό διεθνή κυνηγό.

Ως νούμερο ένα ατζέντης στην αγορά της Κόστα Ρίκα θεωρείται ο Χοακίν Μπατίκα, με ξεχωριστούς πελάτες όπως ο Τζόελ Κάμπελ και ο Γέλτσιν Τεχέδα. Μάλιστα πρόσφατα πρόκειται να παιχτεί και ένα ντοκιμαντέρ στην χώρα για την αφεντιά του.

Ο Μπατίκα παραχώρησε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα " lucarne-opposee" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ, που φέτος παραχωρείται με κανονική μεταγραφή από την Άρσεναλ.

Η απάντηση του Μπατίκα προξένησε εντύπωση, καθώς ξεχώρισε και επέλεξε να σταθεί στην παρουσία του παίκτη με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2013-2014, υποστηρίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα επιχειρήσουν να αγοράσουν τον Κοσταρικανό διεθνή κυνηγό.

"Στον Ολυμπιακό, ο Τζόελ είχε μια σημαντική επιτυχία. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον αγοράσει. Ήταν πρωταγωνιστής σε ένα σύλλογο που είναι πρωταθλητής, έπαιξε στο Champions League και σκόραρε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ τον έχει παραχωρήσει δανεικό κάμποσες φορές και πέρσι αγωνίστηκε 30 φορές στο σύνολο στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ήταν δύσκολη η σεζόν εκεί αφού η Σπόρτινγκ προτίμησε να χρησιμοποιεί περισσότερο παίκτες που της ανήκουν. Ο Τζόελ έχει πολύ σημαντικό background και οι στόχοι του παραμένουν σημαντικοί. Συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά, προκειμένου να παίζει σε πολλά ματς κάθε χρόνο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπατίκα.

Ο 25χρονος Κοσταρικανός κυνηγός έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όταν το 2013-2014 έφτασε τις 43 συμμετοχές με 11 γκολ και 11 ασίστ για όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League).

Έχει παίξει σε Λοριάν (27 συμ., 4 γκολ, 3 ασίστ), Βιγιαρεάλ (22 συμ., 1 γκολ), Μπέτις (33 συμ., 2 γκολ, 3 ασίστ) και πέρσι στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (29 συμ., 3 γκολ, 4 ασίστ), ενώ στην Άρσενακ όπου ανήκει έχει αγωνιστεί σε 40 ματς, με απολογισμό 4 γκολ και 6 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Κάμπελ με τους "κανονιέρηδες" ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και φέτος το καλοκαίρι ο Κοσταρικανός διεθνής αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν για την ομάδα του Λονδίνου.

Photo credits: (AP Photo/Armando Franca)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7: "Θα πάρουμε 4-5 παίκτες έτοιμους και καλούς"
Μπλέκουν τον Ρίκι Άλβαρες με Ολυμπιακό και "Δικεφάλους"
Τα πρώτα μεγάλα "στοιχήματα" του Χάσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ