ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάλα και εργομετρικά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με μπάλα δούλεψαν για μια ακόμη φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (21/6). Στο ξενοδοχείο ο Μποτία, εργομετρικά οι διεθνείς. (video)

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (21/6) συνεχίστηκε το πρόγραμμα των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ, όπου βρίσκονται από τις 16/6 πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ με την μπάλα. Τόσο σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, όσο και στην τακτική, την ανάπτυξη από τα άκρα και τα τελειώματα φάσεων. Ο Αλμπέρτο Μποτία έμεινε στο ξενοδοχείο, προληπτικά, εξαιτίας του σφιξίματος που τον ταλαιπωρεί στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Στο βίντεο του Olympiacos TV που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εκτέλεση άσκησης "5 εναντίον 5" και τα τέρματα των Βέργου, Μαρίν και Βρουσάι:

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Φορτούνης, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ζντιέλαρ και Σιώπης έφτασαν στο Ζέεφελντ την Τρίτη (20/6) ξεκινώντας σιγά σιγά την προετοιμασία. Το πρωί της Τετάρτης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η αποστολή.

Χρήστος Μουρίκης (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Μαρία Λυκομήτρου (διατροφολόγος - εργοφυσιολόγος) επέβλεπαν τη διαδικασία και τα αποτελέσματα στα εργομετρικά των διεθνών ήταν σε απολύτως ικανοποιητικό επίπεδο.

Η ένταξη των διεθνών στην προετοιμασία του Ζέεφελντ:

Στις 17:00 (τοπική ώρα) το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η δεύτερη προπόνηση της ημέρας.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σενάρια που κρύβουν αιφνιδιασμό
Αντβέρπ και Τούρκοι για Εμποκανί
Η τυφλή εμπιστοσύνη Μαρινάκη στον γιατρό Θέο
Παίκτες που ήρθαν στην Ελλάδα και "κόπηκαν" στα ιατρικά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ