ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα: "Όλα μπορούν να γίνουν με την Άρσεναλ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπα έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή στη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη (27/2, 22:00). Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Στην ιστοσελίδα της UEFA μίλησε ο Μπα, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή στη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη (27/2, 22:00) στο Λονδίνο για τους "32" του Europa League.

Για το 0-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, ανέφερε: "Δεν είναι το αποτέλεσμα που ελπίζαμε να έχουμε. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες για να νικήσουμε, παρά ο αντίπαλος για να πάρει το ματς. Όμως σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο μετράνε οι λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Είμαστε όλοι μαζί, μία ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το come back και θεωρώ ότι όλα μπορούν να γίνουν με την Άρσεναλ".

Για τη ρεβάνς στο Λονδίνο, τόνισε: "Έχουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι να προετοιμάσουμε. Είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θα πάμε να παλέψουμε. Μπορούμε να αποδώσουμε πιο καλά. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ή είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σε καθημερινή βάση για να βελτιωθούμε και άλλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ