ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόρα στο Sport24.gr: "Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno)
Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno) AP

Ο επιθετικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό στο Sport24.gr αν και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για την ώρα. Τον αποχαιρέτησε ο Όγιος.

Ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός επιθετικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, δεδομένα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει και την πρώτη τους κίνηση.

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr, τα 4.000.000 ευρώ της ρήτρας αποτελούν προς το παρόν το "αγκάθι" για τη διαπραγμάτευση, αν και όλα μπορούν να ανατραπούν μιας και στον Πειραιά έχουν θετική έκθεση για τον Χιλιανό.

Το Sport24.gr τον αναζήτησε τηλεφωνικά στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο. Ο ίδιος ήταν λακωνικός και δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα. Αν και προσπάθησε με αποφύγει με... ντρίμπλα την ερώτηση περί "ερυθρόλευκου" ενδιαφέροντος δεν έκρυψε ότι γνωρίζει τον Ολυμπιακό, τον οποίον χαρακτήρισε ως "τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

"Είναι γεγονός ότι στη Χιλή μιλούν συνέχεια γι' αυτό το θέμα. Δεν έχω να πω πολλά, γιατί δεν ξέρω εάν ενδιαφέρονται για εμένα. Είναι προφανές ότι γνωρίζω τον Ολυμπιακό. Είναι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παίζει κάθε χρόνο στο Champions League",υποστήριξε ο Φελίπε Μόρα.

Ο τεχνικός της "U" και πρώην των Άρη, Ατρομήτου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκού και Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος, παραδέχθηκε ότι ο 24χρονος αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη: "Δεν μου προκαλεί εντύπωση. Του ευχόμαστε το καλύτερο. Θα μας πονέσει που φεύγει για την Ευρώπη, αλλά είναι παίκτης επιπέδου κι άνθρωπος επιπέδου".

Photo credits: AP Photo/Walter Moreno

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ