ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοντέστο: "Μεγάλωσα με την Μίλαν πρώτη στον κόσμο, όπως η Μπάρτσα και η Ρεάλ"

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φρανσουά Μοντέστο θυμήθηκε τα νιάτα του όπου η Μίλαν κυριαρχούσε εντός και εκτός Ιταλίας και την έχρισε φαβορί με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πάντως ότι υπάρχει ένα "αλλά"...

O Oλυμπιακός χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, απέναντί του θα έχει την Μίλαν που διαθέτει μία από τις πιο... βαριές φανέλες στην Ευρώπη, παρόλα αυτά δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα αλλά θα τα δώσει όλα για την υπέρβαση στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης".

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" ο Φρανσουά Μοντέστο, με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών να τονίζει: "Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε σημαντικούς αγώνες, θα είναι γεμάτο το στάδιό μας. Είναι ένα παιχνίδι μια και έξω, θέλουμε να τα πάμε καλά".

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση να αφήσει εκτός την Μίλαν των 7 Champions League, ο Γάλλος άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, δήλωσε:

"Πάντα παρακολουθούσα την Μίλαν από μικρό παιδί, ήταν στην κορυφή του κόσμου. Μεγάλωσα στη δεκαετία του '90, όταν η Μίλαν ήταν ο πρώτος σύλλογος στον κόσμο. Όπως η Μπάρτσα και η Ρεάλ.

Όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα που έχει κερδίσει τόσους πολλούς τίτλους, προφανώς, δεν είσαι ποτέ το φαβορί. Θα έλεγα μάλιστα πως η Μίλαν είναι σήμερα το φαβορί.

Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι και συνηθισμένοι να δίνουμε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου". Κληθείς τέλος να καταθέσει την άποψή του για την Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο, είπε:

"Ο Ρίνο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Ανέλαβε την ομάδα σε μία περίοδο που τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, τώρα αντίθετα είναι πιο καθαρά.

Η ομάδα προκρίθηκε στο Europa League, ενώ ο Γκατούζο καταφέρνει πάντα να παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο την κατάλληλη διάταξη κάθε φορά, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Μίλαν".

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ