ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο τέσσερις από την περυσινή ομάδα του Ολυμπιακού!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Σε σχέση με την ομάδα που έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στους "16" του Europa League πέρυσι απέναντι στην Άντερλεχτ, τη φετινή σεζόν συναντάμε μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θεωρούνται βασικοί από τον Μπέντο.

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Μπράουν Ιντέγε, η μεταγραφή του οποίου στην Κίνα αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στη μέρα. Ο Νιγηριανός έχει δεχτεί μία μυθική πρόταση, έχει συμφωνήσει με την Tianjin Teda, πιέζει τον Ολυμπιακό να τον δώσει και μένει να φανεί εντός των επόμενων ωρών τι θα συμβεί, με τις πιθανότητες να είναι προς το "φεύγει".

Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση λοιπόν του Ιντέγε και κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι σε σχέση με την ομάδα που έφτασε πέρσι μία ανάσα από την πρόκρισή της στους "16" του Europa Leagueκόντρα στην Άντερλεχτ, μιλάμε πλέον για μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε πρόσωπα.

Με βάση τους παίκτες που εμπιστεύεται τη φετινή σεζόν ο Πάουλο Μπέντο, σε σχέση με την ομάδα που είχε κατεβάσει ο Μάρκο Σίλβα στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, θα δούμε ότι έχουν μείνει μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η ενδεκάδα στην εντός έδρας ήττα από τους Βέλγους με 1-2 στην παράταση ήταν η εξής: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (67' Ζντιέλαρ), Πουλίδο (83' Σεμπά), Φορτούνης, Ντουρμάζ (51' Τσόρι), Ιντέγε.

Με λίγα λόγια μιλάμε για τους Μποτία, Ντα Κόστα και Φορτούνη που έχουν μείνει από την περσινή σεζόν. Δεν υπολογίζουμε στη συγκεκριμένη λίστα τους Ντομίνγκες και Καμπιάσο, από την άποψη ότι δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στους τρεις που αναφέραμε παραπάνω, ας προσθέσουμε και τον Καπίνο που καθόταν στον πάγκο σε εκείνο το ματς και παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ουσιαστικά υπολογίζεται ως βασικός από τον Μπέντο. Από σπόντα κάθεται στα γκολπόστ ο Λεάλι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ