ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ο Μπεν έχει φύγει από τον Ολυμπιακό!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπεν, Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Οι αποχωρήσεις είναι σε πρώτο πλάνο στην παρούσα φάση, καθώς απ' όλους όσους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα, μόνο ο Μπεν έχει κάνει το... καθήκον του. Ο προβληματισμός στο λιμάνι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στον Ολυμπιακό έσπευσαν να βάλουν “φρένο” στη μεταγραφολογία, θέτοντας ως προτεραιότητα το “φύγε”. Υπάρχουν επτά ποδοσφαιριστές που είναι στην έξοδο και απ' όλους αυτούς μόνο ο Μπεν έχει “τελειώσει” και με τη βούλα.

Ο Αφρικανός επιθετικός είναι στο Βελιγράδι για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα. Και η υπόθεση του Μπεν λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε σίριαλ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 500 χιλιάρικα για την αποδέσμευσή του.

Οι υπόλοιποι έξι εξελίσσονται σε “αγκάθια”. Το μεγαλύτερο ακούει στο όνομα του Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει στείλει τον μάνατζέρ του στην Τουρκία για να του βρει ομάδα και η μοναδική καλή προσφορά που έχει στα χέρια του είναι τα 350 χιλιάρικα από την Οσμάνλισπορ, ένα συμβόλαιο που προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ από την πλευρά του αποδεικνύεται επίσης μία περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη. Η Παρτιζάν είχε μία επαφή μαζί του, αλλά δεν αποδείχθηκε ικανή να τον συγκινήσει τη δεδομένη στιγμή. Η ομάδα του Βελιγραδίου λέει ότι θα επιστρέψει! Η δε Λέγκια Βαρσοβίας επίσης πλησίασε τον Σέρβο, μπήκε πιο δυνατά σε σχέση με την Παρτιζάν, αλλά κάπου “κολλάει” το θέμα και ήδη στην Πολωνία λένε ότι η Λέγκια κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.

Ο Μεχντί Καρσελά που ήταν μία ανάσα από την Αλαβές, θέλει να επιστρέψει στην Primera Division, ακούγεται και για την Λεγκανιές, ενώ η Σταντάρ Λιέγης τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες. Απλώς, ο Μαροκινός “ζογκλέρ” έχει ως εναλλακτική επιλογή το βελγικό πρωτάθλημα. Θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για Ισπανία.

Ο Στέφανος Καπίνο είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μπριζ, αλλά οι Βέλγοι προχώρησαν τελικά στην απόκτηση άλλου τερματοφύλακα. Ακούστηκε και για ενδιαφέρον της Νιούκαστλ και ιταλικών ομάδων (π.χ. Μπολόνια). Είναι γεγονός ότι η προοπτική του Καπίνο είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα Top – 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ίσως χρειαστεί να “φάει” σχεδόν όλο τον Γενάρη για να βρει τελικά ομάδα...

Ο Χρβόγιε Μίλιτς εμφανίζεται αρκετά δραστήριος. Δεν δείχνει τάσεις... Εμενίκε που δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάτσει και πάνω στο συμβόλαιο. Ο Κροάτης έχει “ενοχληθεί” από το Ισραήλ (Μακάμπι Χάιφα) και την Κροατία (Χάιντουκ Σπλιτ), ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία). Σύντομα θα βρει την άκρη ο Μίλιτς.

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ίγκορ είναι και επίσημα στην πόρτα της εξόδου. Μια πόρτα που την άνοιξε ο ίδιος από τα τέλη του καλοκαιριού, όταν κατάλαβε ότι θα βλέπει την πλάτη του Ελαμπντελαουί. Από Πορτογαλία (Μπράγκα) και Τουρκία (Αντάλιασπορ) έχει προτάσεις, χωρίς ωστόσο να “ψήνεται” με την προοπτική του πορτογαλικού ή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Και το “δώσε” μπορεί να έχει και συνέχεια: Είναι ανοικτό να έρθουν προτάσεις για Σεμπά, Πάρντο, Βούκοβιτς ή Μποτία!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ