ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο επτά οι σίγουροι της ενδεκάδας του Ολυμπιακού!

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν ήταν διαφωτιστικός ούτε στο"Partizan Stadium".Φαίνεται ότι θα περιμένει τον Βούκοβιτς έως την τελευταία στιγμή για να δει αν θα περάσει τον Ρομαό στην άμυνα ή στα χαφ. Ποια ενδεκάδα ήθελε εξ αρχής να κατεβάσει κόντρα στην Παρτίζαν.

Ρομαό - Ρέτσος ή Βούκοβιτς - Ρέτσος; Ο Σισέ αυτή τη στιγμή είναι το αουτσάιντερ. Επικρατεί ένα... κακός χαμός σχετικά με τις αποφάσεις του Μπέσνικ Χάσι για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Παρτίζαν στο Βελιγράδι (25/7, 21.45).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει ο Ρομαό. Πού θα παίξει όμως ο Αφρικανός; Από τις δοκιμές φαίνεται ότι τον ετοιμάζει για το κέντρο της άμυνας και αν πιστέψουμε τα τελευταία διπλάκια, πλάι του θα έχει τον Παναγιώτη Ρέτσο και όχι τον Βούκοβιτς ή τον Σισέ.

Ωστόσο, οι δοκιμές που έχει κάνει ο Χάσι, δεν σημαίνουν αυτόματα και κάτι, καθώς στα διπλάκια συνεχώς άλλαζε φανελάκια, δείχνοντας ότι ψάχνεται...

Και στην χθεσινή (24/7) προπόνηση στο Βελιγράδι δεν έδειξε το παραμικρό. Τα άφησε πάλι όλα ανοικτά κι αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι περιμένει τον Βούκοβιτς.

Είναι διατεθειμένος να τραβήξει την ιστορία των στόπερ έως και τη στιγμή που θα μπει η ομάδα στο πούλμαν με προορισμό του γήπεδο. Αν ο Χάσι διαπιστώσει ότι είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος να ανταποκριθεί στο ματς, τότε ο Σέρβος θα περάσει στο πλευρό του Ρέτσου και ο Ρομαό στα χαφ.

Ειδάλλως; Ο Αφρικανός θα παίξει μαζί με τον Ρέτσο. Όσο για τον Σισέ; Αυτή τη στιγμή μοιάζει το αουτσάιντερ παρότι βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας!

Ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει έναν "πονοκέφαλο" και για το δεξί "φτερό" της επίθεσης. Εκεί που δείχνει σε όλες τις προπονήσεις ότι θα προτιμήσει τον Καρσελά, έρχεται ο Πάρντο και βγάζει ένα πρόσωπο στις προπονήσεις ενός πιο έτοιμου ποδοσφαιριστή από τον Μαροκινό.

Βέβαια άλλα πράγματα μπορεί να προσφέρει ο Κολομβιανός και άλλα ο Καρσελά, μιας και πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς παίκτες. Στο 50-50 παραμένει ο "εκλεκτός" για τη συγκεκριμένη θέση.

Επικρατεί ένα αλαλούμ πάντως και για την κορυφή της επίθεσης; Η λογική λέει Μπεν, αν και ο Χάσι αφήνει να εννοηθεί στον Εμενίκε ότι μπορεί να του δώσει φανέλα βασικού.

Με λίγα λόγια η ενδεκάδα που θα προτιμούσε να βάλει ο Χάσι είναι με τον Καπίνο στα γκολπόστ (σ.σ. είναι επηρεασμένος από την ίωση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει), Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ρέτσος και Κούτρης στην άμυνα, οι Ρομαό και Οφόε στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά τους, οι Καρσελά (ή Πάρντο) και Μάριν στα "φτερά" και στην κορυφή τον Μπεν ή τον Εμενίκε.

Οι επτά σίγουροι δηλαδή είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Κούτρης, Οφόε, Φορτούνης και Μάριν.

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙ

Συγκεκριμένα πράγματα ζητάει ο Χάσι από τους ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες μέρες. Πρώτα απ' όλα να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν οι Σέρβοι.

Ξέρει πολύ καλά ότι η Παρτιζάν έχοντας και την ώθηση από τον κόσμο της, θα μπει στο γήπεδο για να σκοράρει νωρίς. Τι έχει πει στους παίκτες; Να προσέξουν ειδικά τα πρώτα 20 με 25 λεπτά.

Δεν θα μπει ο Ολυμπιακός στο "Partizan Stadium"έχοντας ως στόχο να δώσει χώρους στην αντίπαλό του. Θα κοιτάξει να πάρει την κατοχή, να γίνει κυρίαρχος του αγώνα από το ξεκίνημα, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ότι η Παρτίζαν είναι μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή.

MIA HTTAΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

Δεν το λες και της... πλάκας επίτευγμα. Η Παρτίζαν στο "σπίτι" της από τον περσινό Ιούλιο έως σήμερα έχει μόλις μία ήττα και αυτή από την Βοϊβοντίνα (1-3) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17. Ξέρετε πόσες νίκες μετράει σε σύνολο 27 αγώνων από τον Ιούλιο του 2016;

Έχει 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (Ευρώπη, πρωτάθλημα, Κύπελλο)! Πρόκειται για ένα τρομερό ποσοστό, δείγμα του πόσο ισχυρή είναι η Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ψημένοι" ξένοι, άπειροι Έλληνες
Στη NOVA το Παρτίζαν - Ολυμπιακός!
Χάσι: "Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι"
Μαρινάκης: "Αντί ευημερίας, η κεντρική διαχείριση γέμισε ορισμένες τσέπες"
Οριστικά στον Μαρινάκη ο ΔΟΛ
Τζούκιτς: "Θα παίξει ο Λεονάρντο, ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός"
Δεν θέλει να το χάσει ο Καπίνο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ