Μίτσελ: "Υπάρχει διαφορά νοοτροπίας"

Ο Μίτσελ τόνισε πως η ομάδα του εξακολουθεί να έχει διαφορά στην νοοτροπία στα εντός συνόρων ματς σε σχέση με τα ευρωπαϊκά, ενώ στάθηκε στην επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του για να φτάσουν στην ανατροπή.

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για το παιχνίδι που είναι μία δύσκολη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό;

Από πριν από το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι θα κερδίζαμε δύσκολα εδώ γιατί αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Πολύ περισσότερο εφόσον ξεκινήσαμε το παιχνίδι με μεγάλη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με μεγάλη αναρχία στο παιχνίδι μας, με πολύ άγχος και ένα παιχνίδι που δεν ήταν ξεκάθαρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θέμα επιτυχίας, ήμασταν κυρίαρχοι και ήταν υπό έλεγχο το ματς, αλλά αυτά τα παιχνίδια εξελίσσονται έτσι.

Και όπως θα πρέπει να μιλήσουμε για λάθη θα πρέπει να μιλήσουμε για την πίστη της ομάδας την επιμονή και τον χαρακτήρα για να κατακτήσει τη νίκη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο καλά δουλεμένο, οργανωμένο που αποδείχτηκε δύσκολο να τον ξεπεράσουμε. Και σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μην σκεφτούμε ότι έπρεπε να ρισκάρουμε για να φτάσουμε και να επιμείνουμε, όπως έκανε ο κόσμος μας που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό.

Κερδίσαμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί στην προσπάθεια μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τους δύο πρέπει να τους αφιερώσουμε στον κόσμο μας που δεν σταμάτησε να μας στηρίζει ούτε λεπτό και να πιστεύει στη νίκη μέχρι το τέλος.Την Τρίτη ο Ολυμπιακός έφθασε σε μία μεγάλη νίκη επί της Μάλμε, αλλά σήμερα τον είδαμε να δυσκολεύεται πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει διαφορά στην νοοτροπία αντιμετώπισης των παιχνιδιών του ελληνικού πρωταθλήματος με αυτών της Ευρώπης;

Χωρίς καμία αμφιβολία υπάρχει αυτή η διαφορά, παρόλο που εμείς προσπαθούμε πολύ για να μην υπάρχει και είναι ένα από τα πολλά λάθη που προσπαθούμε να διορθώσουμε για να μην υπάρχει στην συνέχεια.Το γρήγορο γκολ επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού;

Ναι, σήμερα παίξαμε διαφορετικά απ' ότι είχαμε σχεδιάσει. Καταλήξαμε να παίζουμε με τρεις αμυντικούς και τον Σιόβα προωθημένο. Δεν θα είχε χρειαστεί να ρισκάρουμε τόσο πολύ αν δεν θέλαμε να μεγαλώσει η διαφορά μας από τον πρωτοπόρο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ