ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Εύκολη η απόφαση για τον Βάις"

Μίτσελ: "Εύκολη η απόφαση για τον Βάις"
INTIME SPORTS

Η πρόταση για τον Βάις ήταν ενδιαφέρουσα και η απόφαση να παραχωρηθεί ήταν εύκολη σύμφωνα με τον Μίτσελ, ο οποίος δεν θέλει να φύγει άλλος παίκτης τον Ιανουάριο. Τι είπε για το ματς με την Skoda Ξάνθη.

Εύκολη ήταν η απόφαση για την παραχώρηση του Βάις σύμφωνα με τον Μίτσελ, καθώς η πρόταση που ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν ενδιαφέρουσα.

Αυτό τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Skoda Ξάνθη τονίζοντας πως δεν θέλει να φύγει άλλος παίκτης. Για το ματς με τους Ακρίτες τόνισε πως όταν η ομάδα του έμεινε με δέκα και πάλι έπαιξε καλά.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ:

Για την παραχώρηση του Βάις: " Υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Βάις, όλες οι πλευρές ήταν σύμφωνες και έτσι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για την αποχώρησή του.

Δεν ξέρω αν θα αντικατασταθεί, αυτό που θέλω να ελπίζω είναι ότι δεν θα φύγει άλλος. Στο μυαλό μας δεν είναι αυτή τη στιγμή οι ανάγκες του καλοκαιριού αλλά οι ανάγκες που υπάρχουν τώρα".

Για το ματς με την Skoda Ξάνθη: " Η εικόνα μας ήταν διαφορετική στα ημίχρονα, είχαμε κατοχή και καλή απόδοση στο πρώτο, αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στα τελειώματα των φάσεων με το 1-0 να είναι μικρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν χάσαμε την κατοχή, αλλά κάναμε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Η αποβολή της Ξάνθης περιέργως δεν μας ευνόησε, ενώ αντίθετα όταν μείναμε και εμείς με 10, παίξαμε και πάλι καλά".

Τέλος, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολαϊτάν, λέγοντας ότι αγώνα με τον αγώνα γίνεται καλύτερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ