ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα"

Μίτσελ: "Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε την άνεση προηγουμένων αναμετρήσεων κόντρα στον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σιόβα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League:

Τι ήταν αυτό που έφταιξε και ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 0-0;

"Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες, αλλά το ματς ήταν πολύ έντονο και μοιρασμένο. Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, για αυτό μας δημιούργησε κάποιες δυσκολίες. Όμως η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν δεχτήκαμε κάποια πίεση και μία μεγάλη ευκαιρία να δεχτούμε γκολ, δεν νιώσαμε σήμερα άνετα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι αν σκεφτούμε ότι εμείς δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο, όμως μας έλειπε η επιτυχία στα σουτ. Όμως όταν παίζεις απέναντι στον Ατρόμητο, δεν πρέπει να είσαι απρόσεκτος.

Όπως στη φάση με τον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύτηκε την απροσεξία μας και το σουτ του ευτυχώς το απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Αυτή είναι η εξήγησή μας για το 0-0 σήμερα. Επίσης ξέρουμε ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα, γιατί ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που παίζει".

Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα και αν θα υπάρξει κίνηση μεταγραφική τον Γενάρη για να καλυφθεί το κενό του...

"Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη. Εκτός το ότι είναι παίκτης μας, είναι μία αγαπημένη προσωπικότητα.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, την επόμενη εβδομάδα θα χειριστούμε το θέμα, θα δούμε αν χρειαστεί κάποια μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό. Εμείς ευχόμαστε να προλάβει το Μουντιάλ. Εμείς όμως μάλλον θα τον χάσουμε για όλη τη σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ