ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Δεν ήρθα για να μείνω μόνο τέσσερις μήνες"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κέβιν Μιραλάς με δηλώσεις του στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υποστήριξε πως αν ο Ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα θα το χάσει από δικά του λάθη ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία και στο ότι δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες και θα συνεχίσει να διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα από τη στιγμή που έχει μαθηματικές ελπίδες σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς με τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA".

Ο Βέλγος επιθετικός στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη και τόνισε ότι θα ήθελε να πετύχει ένα γκολ στην Τούμπα.

Αναφορικά με το μέλλον του ο Μιραλάς σημείωσε πως δεν ήρθε απλά για τέσσερις μήνες στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να μείνει και μετά το καλοκαίρι.

Για το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει ακόμα:
"Είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει με το σκοράρισμα, δεν το έχω ξαναζήσει. Πάντα έβαζα γκολ, ειδικά στον Ολυμπιακό, είναι κοντά όμως η στιγμή που θα σκοράρω ξανά γιατί δουλεύω πολύ και προσπαθώ κάθε ημέρα η προπόνηση να βελτιώνει τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Είναι μια περίοδος προσαρμογής αυτή, δεν το περίμενα ότι θα τη χρειαστώ αλλά αυτό συνέβη, πιστεύω όμως ότι θα τελειώσει καλά η χρονιά".

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:
"Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχίσουμε να το διεκδικούμε μέχρι το τέλος, γιατί οι δύο αντίπαλοί μας που είναι μπροστά ίσως κάνουν γκέλες, όσο υπάρχει ελπίδα οφείλουμε να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Αν δεν κατακτήσουμε πάντως το πρωτάθλημα, αυτό θα συμβεί από τα δικά μας λάθη και πράγματα τα οποία συνέβησαν και είναι δύσκολο να τα εξηγήσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε ακόμα και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, στη διοργάνωση που πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και να φτάσουμε όπου μπορούμε φέτος. Δεν ήμουν εδώ για να ξέρω τι συνέβη στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως πάντα οι πολλές αλλαγές προπονητών επηρεάζουν τα αποτελέσματα μιας ομάδας, το αν θα μπορέσει να μείνει σταθερή και να κάνει νίκες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σταθερότητα, ο προπονητής μας θα κάνει πλέον ό,τι χρειάζεται, ο πρόεδρος επίσης θα μας βοηθήσει και θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει καλά για εμάς η φετινή σεζόν".

Για το παιχνίδι που έρχεται στην Τούμπα:
"Διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα, θυμάμαι το γκολ που είχα βάλει στην Τούμπα, εκείνη την εποχή έβαζα πολλά γκολ και ήταν σημαντικό τέρμα. Θέλω να σκοράρω ξανά, να βάζω γκολ σε όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κάνουν λάθη, εμείς έχουμε την πίεση, πρέπει να ξεκινήσουμε από την Τούμπα, σε ένα σκληρό, δύσκολο παιχνίδι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα".

Για την παραμονή:
"Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι εδώ για τέσσερις μήνες μόνο, το όνειρό μου είναι να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια. Ήταν ένας δύσκολος πρώτος μήνας από πλευράς φυσικής κατάστασης για εμένα, αλλά νιώθω καλά εδώ, η οικογένειά μου επίσης πολύ καλά, το παιδί πηγαίνει στο σχολείο στην Αθήνα. Επιθυμώ να συνεχίσω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια και πιστεύω ότι έχω πολλά πράγματα ακόμα να του δώσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ