ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Θα παίξουμε για τον κόσμο μας, το σύλλογο, για όλους"

Μιλιβόγεβιτς: "Θα παίξουμε για τον κόσμο μας, το σύλλογο, για όλους"
Μιλιβόγεβιτς INTIME SPORTS

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δίνει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Super League, στέλνοντας μήνυμα νίκης του Ολυμπιακού επί του "Δικεφάλου".

"Δεν έχω δει κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά τα ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Τα πάντα είναι ανοικτά, ξέρουμε από την περσινή χρονιά ότι είναι πολύ... θερμή ατμόσφαιρα. Δεν έχω δει το τελευταίο τους παιχνίδι, ίσως δούμε στο βίντεο κάτι. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε σίγουρα να νικήσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολος αγώνας, αλλά θα κάνουμε ό,τι είναι στη δύναμή μας να τον κερδίσουμε", τόνισε ο διεθνής Σέρβος κεντρικός μέσος, ενώ είπε για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

"Θέλω να πω στον κόσμο μας πως θα παίξουμε πρώτα για εκείνους, για το σύλλογο, για τους συμπαίκτες μας, για όλους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως καλύτερα να μιλήσουμε την Κυριακή στο γήπεδο. Αλλά ευελπιστώ πως όταν επιστρέψουμε από τη Θεσσαλονίκη, να έχουμε νικήσει για να έρθουν πανηγυρίσουν μαζί μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ