ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Όλα για την πρόκριση"

Μιλιβόγεβιτς: "Όλα για την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Στη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας, ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος, μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα σε 15 ημέρες για να πάρουν την πρόκριση στους 16 του Champions League, σε βάρος της Αρσεναλ.

"Παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν έναν ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά. Δεν μας βοήθησε το κακό ξεκίνημα, αλλά πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με την Αρσεναλ".

Ερωτηθείς για την κίνηση των παικτών να χειροκροτήσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στο Allianz Arena, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, είπε: "Σε κάθε παιχνίδι χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Σε ήττες και νίκες, περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που ήταν εδώ, είναι μέρος της οικογένειάς μας. Για αυτό πήγαμε κοντά τους".

Όσο για το τελευταίο παιχνίδι με την Αρσεναλ (9/12), πρόσθεσε: "Ξέρουμε ότι η Αρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά έχουμε μπροστά μας 15 μέρες για να προετοιμαστούμε. Χρειαζόμαστε έναν βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ