ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να φύγω τον Ιανουάριο"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο διεθνής Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, υποστήριξε σε συμπατριώτες του πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν πρόθεση να τον πωλήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη σερβική ιστοσελίδα, Alo.rs, μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο 25χρονος διεθνής Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να φύγει τον Ιανουάριο, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, για να γίνει αυτό - όπως υποστήριξε - πρέπει να έρθει μια πολύ καλή πρόταση και "τότε θα το σκεφτούν γιατί ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους".

"Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να με αφήσει να αλλάξω περιβάλλον τον Ιανουάριο και θα ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμη τίτλο με τους "ερυθρόλευκους". Για να φύγω από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να έρθει μια πολύ καλή πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όλα αυτά (σ.σ μεταγραφικά σενάρια με Γουέστ Χαμ και Βαλένθα) είναι σπέκουλα.

Δεν ξέρω για κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά εάν υπάρχει είμαι πεπεισμένος ότι το κλαμπ θα τη σκεφτεί. Ξέρουν τι είναι καλύτερο για το συμφέρον τους. Έχω καλό στάτους στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο", υποστήριξε σχετικά με τον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και στη συνέχεια μίλησε για την εθνική Σερβίας:

"Η Σερβία είναι στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτό βοηθά ότι όλοι παίζουμε ακόμη καλύτερα από ο,τι παίζουμε για τις ομάδες μας. Για το γεγονός ότι όλοι οι Σέρβοι διεθνείς εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ