ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν είναι εύκολο, περιμένω να νικήσω"

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν είναι εύκολο, περιμένω να νικήσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube μίλησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Σέρβος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μίλησε στο κανάλι των Πειραιωτών στο Youtube και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Έχω πολλές και καλές αναμνήσεις εδώ από το γήπεδο αυτό. Έχω κερδίσει έναν τίτλο και ένα Σούπερ Καπ. Τώρα έρχομαι με τον Ολυμπιακό. Περιμένω να νικήσω. Φυσικά και δεν είναι εύκολο. Έχουν αλλάξει πολύ και οι δύο ομάδες τουλάχιστον από έξι - επτά παίκτες η καθεμία.

Υπάρχουν νέοι παίκτες. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Αλλά ακόμη κι έτσι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε με αυτό στην Αθήνα.

Οι οπαδοί τους είναι καλοί, αλλά δεν είναι τόσο παθιασμένοι όπως και οι δικοί μας. Για αυτούς όμως το καλό είναι ότι το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι θέλουν να παίζουν. Σίγουρα όμως οι δικοί μας οπαδοί είναι καλύτεροι.

Πρέπει να τα δώσουμε όλα ως ομάδα. Να ακούσουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής μας. Θα έχουμε στο πλευρό μας την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε μεγάλο κίνητρο όλοι. Και όλοι έχουμε την ποιότητα να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ