ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλιτς: "Πανευτυχής που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μίλιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρβόγε Μίλιτς αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την Φιορεντίνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ότι είναι αποφασισμένος να δικαιώσει τον Χάσι και τους "ερυθρόλευκους" για την επιλογή τους.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "Sportske", ο Κροάτης διεθνής μπακ-χαφ μίλησε μεταξύ άλλων για:

Τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

Αυτήν την εβδομάδα ψάχνω σπίτι στην Αθήνα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και για την πόλη και για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα με τεράστια ιστορία και παράδοση και έναν τεράστιο αριθμό οπαδών. Είμαι πανευτυχής που είμαι εδώ.

Την αγωνιστική του κατάσταση:

Σε συνεννόηση με τον κόουτς έκανα δύο μέρες προπονήσεων για να μπω μετά με την ομάδα. Άρχισα προετοιμασία στις 10 Ιουλίου, πιο μετά και έτσι είμαι σε αυτήν την διαδικασία δύο εβδομάδες. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμος ακόμα για 90λεπτο.

Την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό:

Στην Φιορεντίνα δεν παραπονέθηκα ποτέ για χρόνο συμμετοχής. Για μένα όμως είναι πολύ βασικό το να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό έρχεται μέσα από τους αγώνες. Θέλω να δείξω ξανά το τι αξίζω και για μένα και για την Εθνική. Συζητήσαμε με την ομάδα, είδα τις επιλογές μου και τις προσφορές και επέλεξα τον Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό βρίσκω μία νέα πρόκληση. Μόλις άκουσα και έμαθα για Ολυμπιακό και Champions League, αυτομάτως είπα μέσα μου το πόσο καλό θα ήταν αυτό για μένα.

Τον Μπέσνικ Χάσι και τη θέση του στο γήπεδο:

Με θέλανε πολύ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο κόουτς με καλωσόρισε πολύ καλά και η ομάδα το ίδιο. Είχε και εμπειρία και θητεία από Κροατία. Θέλει ένα φουλ επιθετικογενές μπακ. Εγώ μέχρι τα 23 μου έπαιζα πλάγιος επιθετικός και μετά αμυντικός και βελτιωνόμουν σε αυτό κάθε χρόνο.

Η Ιταλία μου προσέφερε μεγάλες εμπειρίες και με βοήθησε τακτικά και ατομικά. Μπορώ να παίξω και μπακ και εξτρέμ. Όσο για τον Ολυμπιακό, ο κόουτς Χάσι μου είπε πως σε μένα βλέπει τα χαρακτηριστικά του ακραίου αμυντικού που θέλει. Εγώ από την άλλη είμαι αποφασισμένος να τον δικαιώσω και να δικαιώσω και την ομάδα.

Την Εθνική Κροατίας:

Πρώτα απ' όλα να πω ότι στην Εθνική γίνεται πολύ καλή δουλειά. Για μένα είναι πάντα πολύ σημαντικό και μεγάλο προνόμιο να παίζω στην Εθνική. Είναι τεράστιο επίσης προνόμιο να είμαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που μπορεί να μου δώσει την δυνατότητα να αγωνίζομαι στο Champions League. Ναι στον Ολυμπιακό πήγα και λόγω του κινήτρου της Εθνικής, διότι θεωρώ ότι θα με βοηθήσει καλύτερα και πιο πολύ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο δεύτερος κύκλος των μεταγραφών του Ολυμπιακού
Τα γκολ Μπεν και Εμενίκε με ερυθρόλευκη ματιά
Ο "κομμένος" τους... έκοψε τον βήχα
Γεωργακόπουλος: Αλβανός προπονητής; Δεν είναι ανέκδοτο!
Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μίλιτς, έξω ο Ελιουνούσι
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια
Videο: Το αντικείμενο στον Κούτρη και η ένταση Ρομαό - Σέρβων
Η Ελλάδα μείωσε από Αυστρία και Ελβετία στη βαθμολογία της UEFA
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ