ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλησε με Ντομίνγκες ο πρόεδρος της Ρίβερ

Μίλησε με Ντομίνγκες ο πρόεδρος της Ρίβερ
INTIME SPORTS

Ο Ροδόλφο Ντ'Ονόφριο αποκάλυψε πως συζήτησε με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ρίβερ, ξεκαθάρισε όμως πως οι "μιγιονάριος" δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες βρίσκεται στην Αργεντινή για την περίοδο των διακοπών και παρακολούθησε την αγαπημένη του, Ρίβερ Πλέιτ, να κατακτά το Πρωτάθλημα της χώρας για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια , την περασμένη Κυριακή (18/5).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τους "εκατομμυριούχους" και την πρόθεσή του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο "Μονουμεντάλ".

Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη (15/5), συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Ρίβερ δεν μπορεί να καλύψει το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής, καθώς ο 33άχρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για μία ακόμα σεζόν.

Πάντως, είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αλλά για να συμβεί αυτό άμεσα χρειάζεται η συγκατάθεση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Άλλωστε, ο Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους για τον Ντομίνγκες, ο οποίος λατρεύεται σαν θεός από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δεν μπορεί να πληρώσει το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής.

"Την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. 15/5) είχα μία φιλική κουβέντα με τον Τσόρι Ντομίνγκες, στο γραφείο μου στη Ρίβερ Πλέιτ. Για εμάς θα ήταν ό,τι καλύτερο να μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει υψηλή ρήτρα και έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια ποσά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντ' Ονόφριο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ