ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Ολυμπιακός 3-1: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÌÉËÁÍ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 3-1 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με σκορ 3-1 για την 2η αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League.

ΣΑ: Έχει δεχτεί τρία γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φέρει σε κανένα ευθύνη γιατί ουσιαστικά «εκτελέστηκε» και προδόθηκε από την άμυνά του. Σε γενικές γραμμές κράτησε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι όποτε χρειάστηκε να επέμβει και να μην κάνει τον… Σούπερμαν.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Θυμήθηκε το ιταλικό του παρελθόν ο Βασίλης και τα έδωσε όλα, αφήνοντας τα… συκώτια του στο «Σαν Σίρο». Ο Καστιγιέχο θα θυμάται ότι δεν πέρασε καλά και ανάγκασε τον Γκατούζο να τον βάλει αρχικά στο πλευρό του Ιγκουαϊν και εν συνεχεία να τον αντικαταστήσει.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Σε υψηλά επίπεδα η απόδοσή του. Έχει ακούσει πολλά από τον κόσμο, του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική, ωστόσο, ο Πορτογάλος ήταν από τους παίκτες που ήταν εκεί που έπρεπε στα διάφορα γεμίσματα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

ΣΙΣΕ: Για 70 λεπτά ήταν υπέροχος, αν εξαιρεθεί το λάθος του στο πρώτο λεπτό. Στη συνέχεια όμως είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ της Μίλαν και όσο να ‘ναι, είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Έχει επιστρέψει για τα καλά και σίγουρα ο Τσιμίκας θα πρέπει σιγά-σιγά να αγχώνεται, γιατί βλέπει ότι από πίσω του υπάρχει ένας παίκτης έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού. Δεν ήταν μόνο η ασίστ στο γκολ του Γκερέρο. Είχε άλλη μία πάσα στον Ναουέλ στο 35’, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι παρότι είχε απέναντί του τον πιο επικίνδυνο επιθετικά παίκτη εώς το 70’, τον Σούσο, δεν παράτησε ποτέ καμία «μάχη».

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος είναι ο ορισμός του αμυντικού χαφ και έδειξε με απλότητα και ηρεμία πώς παίζεται η θέση του «εξαριού». Ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Κι αυτή τη φορά όχι κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά απέναντι στους πολυδιαφημισμένους «αστέρες» της Μίλαν.

ΝΑΤΧΟ: Η ήρεμη δύναμη του Ολυμπιακού στα χαφ. Ο Ισραηλινός είχε συμμετοχή στο γκολ των «ερυθρολεύκων» και μετά το 0-1 όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, είχε τον τρόπο να βγάλει με άνεση την ομάδα του μπροστά. Θα μπορούσε να πετύχει γκολ στο 66’ και να «καθαρίσει» το ματς, αλλά εκεί λειτούργησε επιπόλαια. Το πρόσημο σίγουρα είναι θετικό.

ΤΟΥΡΕ: Δεν περιμένουμε από τον Γιαγιά να τρέχει 90 λεπτά. Ακόμη και στο 100% να είναι, δεν πρόκειται να το δούμε. Πόσω μάλλον τώρα που ήταν υπέρβαση για τον ίδιο ότι αγωνίστηκε 83 λεπτά. Ο Ιβοριανός έδειξε πάντως την ποιότητά του και στο «Σαν Σίρο», αφού όποτε χρειάστηκε να βγάλει μπροστά την ομάδα του, το έκανε μια χαρά με μια-δυο επαφές και χωρίς να «ταλαιπωρήσει» την μπάλα.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Βοήθησε πολύ ανασταλτικά, αλλά και στο «ροκάνισμα» του χρόνου όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ. Ταλαιπώρησε αρκετά τον Ροντρίγκες και αν τελείωνε τις προσπάθειές του και δεν τις άφηνε στη μέση, τότε θα ήταν σίγουρα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικός.

ΝΑΟΥΕΛ: Έφτασε πολύ κοντά στο 35’ να σκοράρει και να πετύχει το 0-2. Έτρεξε αρκετά, έδωσε και πολλές βοήθειες στον Κούτρη λόγω Σούσο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο «έσκασε» και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Είναι ο άνθρωπος «τα κάνω όλα και συμφέρει»! Ο Ισπανός δεν σκόραρε μόνο, αλλά ήταν ο πρώτος αμυντικός, πίεσε πολύ, έτρεξε αρκετά, τροφοδότησε αριστερά – δεξιά τους συμπαίκτες του και ήταν σίγουρα από τους κορυφαίους του ματς.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Αντί να βοηθήσει με την είσοδό του, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Κουτούλαγε στους παίκτες της Μίλαν και ουσιαστικά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία μονομαχία και να γίνει απειλητικός. Σαν να μην έπαιξε ο Πορτογάλος.

ΜΕΡΙΑ: Μπήκε αντί του Τοροσίδη και έπαιξε στα δεξιά, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς δύσκολα θα μπορούσε να κάνει αξιοσημείωτη παρουσία στα τελευταία λεπτά. Ουσιαστικά μπήκε για να μην πάθει κάποιον μυικό τραυματισμό ο Βασίλης.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί. Δεν πρόλαβε να φανεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ