ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μιλάει με Ζιλέ ο Ολυμπιακός"

Belgiums Guillaume Gillet controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Ζιλέ (AP Photo/Steven Governo) AP

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο 33χρονος Βέλγος χαφ, Γκιγιόμ Ζιλέ, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ο διεθνής μέσος που ανήκει στη Ναντ είχε συνεργαστεί με τον Χάσι στην Άντερλεχτ. (VIDEO).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του francefootball, ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο 33χρονος Βέλγος μέσος ανήκει στη Ναντ μέχρι το 2018 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 41 ματς, τα 38 εκ των οποίων στο Σαμπιονά.

Είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1984, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αν και μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Ο υποψήφιος στόχος των "ερυθρόλευκων", σύμφωνα με το francefootball, συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό των Πειραιωτών, Μπέσνικ Χάσι, στην Άντερλεχτ.

Εκεί άλλωστε πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ο Ζιλέ (από το 2008 μέχρι το 2016). Το 2014 - 2015 είχε δοθεί δανεικός στη Μπαστιά. Προτού πάει στην Άντερλεχτ, αγωνίστηκε σε Liège, Visé, Eupen και Gent. Με την Εθνική Βελγίου έχει παίξει σε 21 ματς και έχει σημειώσει 1 γκολ.

Στο γαλλικό ρεπορτάζ σημειώνεται ότι " ο Ζιλέ έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει στην Ελλάδα, όπου τον θέλει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Βέλγο μέσο και τους πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζονται. Ο πρώην παίκτης της Μπαστιά ίσως συνεργαστεί ξανά με τον Χάσι".

(AP Photo/Steven Governo)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ