ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια ανάσα από Γκιλιέρμε, όλοι οι "μνηστήρες" για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού

Udinese's Santos Guilherme, right, and Napoli's David Lopez, fight for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Napoli at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Sept. 21, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Santos Guilherme, right, and Napoli's David Lopez, fight for the ball, during the Serie A soccer match between Udinese and Napoli at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Sept. 21, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Η Λα Κορούνια προσπαθεί να προβάλει αντιστάσεις στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά στην Ισπανία χρίζουν τους "ερυθρόλευκους" φαβορί για την απόκτηση του Γκιλιέρμε. Τι συμβαίνει με Φερνάντες και Ρέθιο.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τον μονοετή δανεισμό του Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ που θέλει να φύγει από την Γαλικία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, περιμένει ουσιαστικά την ειδοποίηση από την ομάδα του για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για τη χώρα μας.

Στην Ισπανία υποστήριζαν το Σάββατο (4/8) ότι ενδέχεται την Δευτέρα (6/8) να έρθει στην Ελλάδα ο Γκιλιέρμε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια στιγμή ωστόσο η Λα Κορούνια έβγαζε ένα κλίμα προς τα έξω ότι περιμένει κι άλλες προτάσεις για πώληση του παίκτη και όχι για δανεισμό.

Αυτή τη στιγμή πάντως, το επιβεβαιώνουν και στην Ισπανία ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση και το πιθανότερο είναι να κλείσει άμεσα η μεταγραφή.

Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΕΘΙΟ

Ο Ολυμπιακός "καίγεται" για χαφ και είναι λογικό να έχουν πάρει… φωτιά και οι προτάσεις των μανατζαραίων. Το Σάββατο (4/8) εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ουκ ολίγα ονόματα. Από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Νάτχο μέχρι έναν παλιό μας γνώριμο στο ρεπορτάζ, τον Ματίας Φερνάντες της Γοδόι Κρουζ.

Ο Αργεντινός χαφ εμπλέκεται σε σενάρια με τον Ολυμπιακό από την αρχή της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Το Σάββατο (4/8) τον ξαναθυμήθηκε η " Ole" , αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Ιμπαγάσα είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί του για να τον "ψήσει" να έρθει στην Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία γίνεται μεγάλος ντόρος και γύρω από το όνομα του Ρέθιο. Ο 27χρονος Ισπανός χαφ δεν θέλει να παραμείνει στην Μάλαγα που θα παίζει φέτος στη Segunda Division, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ